Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2016 - Anul XXI, nr. 91 (6204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment aniversar

Peste 5.000 de copii şi părinţi la spectacolul cu Gaşca Zurli, organizat de Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După succesul de anvergură bifat în toamna anului trecut la Suceava, Gaşca Zurli a revenit ieri pe scena Shopping City, de această dată cu spectacolul "Vreau pupic de noapte bună".

Popularitatea Găştii Zurli a atras un număr surprinzător de mare de copii şi părinţi, peste 5.000 de spectatori aplaudându-i pe simpaticii Zurli, care au oferit un spectacol de familie educativ şi interactiv, presărat cu surprize, formule magice şi învăţături pentru cei mici.

Au împărţit zâmbete, au molipsit de bună dispoziţie şi au cântat alături de prietenii lor mici melodiile „Întrebare întrebătoare”, „Îmbrăcatul”, „A ram sam”, „Tura vura hai hai”, „Am o căsuţă mică”, „Cine ştie”, „Micul dejun”, „Pupici cu sclipici” etc.

Copiii le-au arătat artiştilor că în lume lor minunată, alături de desenele animate, cărţile de colorat şi zecile de jucării, fac parte şi îndrăgitele personaje din Gaşca Zurli: Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

Creativi, veseli, energici, mereu puşi pe glume, prietenii copiilor, personajele Zurli, au dăruit încă o amintire de neuitat pentru cei mici.

Au îmbinat teatrul, muzica şi poveştile cu lecţii importante pe care cei mici trebuie să le cunoască - trezitul dimineaţa, spălatul pe dinţi, îmbrăcarea pentru şcoală sau grădiniţă şi momentul de dinainte de culcare, astfel că, alături de copii, părinţii au gustat în egală măsură spectacolul găştii vesele. În plus, vremea prietenoasă a permis ca show-ul să fie organizat în parcarea centrului comercial, fiind proiectat şi pe un ecran de mari dimensiuni, ceea ce a permis spectatorilor să-şi vadă cât mai bine personajele preferate.

Aventurile şi năzdrăvăniile Vrăjitoarei Tura Vura, sfaturile lui Tanti Prezentatoarea, candoarea Fetiţei Zurli şi frumuseţea Zânei Bune i-au fascinat pe cei mici preţ de o oră.

La finalul spectacolului, gaşca colorată le-a făcut o promisiune importantă copiilor, aceea că vor reveni la Shopping City în luna octombrie a acestui an. Vizita Zurli s-a încheiat cu o sesiune de autografe şi fotografii.

Spectacolul a reprezentat un cadou aniversar pe care Shopping City Suceava l-a oferit tuturor clienţilor, în special copiilor, cu prilejul împlinirii a opt ani de la deschiderea centrului comercial. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 5.000 de copii şi părinţi la spectacolul cu Gaşca Zurli, organizat de Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 2341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 5.000 de copii şi părinţi la spectacolul cu Gaşca Zurli, organizat de Shopping City Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crema de lămâie la pahar (de post) Dintre toate preparatele de post, cele mai dificil de făcut par deserturile. Cu un pic de imaginație însă, putem realiza deserturi de post care să fie deopotrivă delicioase, aspectuoase și deloc costisitoare. Un astfel de exemplu este crema de... Citeşte