Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 apr 2016 - Anul XXI, nr. 83 (6196)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transporturi ilegale

Trei bărbaţi sancţionaţi în urma unor acţiuni de prevenire a infracţiunilor silvice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei infracţiuni silvice au constatat poliţiştii suceveni în urma unor acţiuni de prevenire, desfăşurate zilele trecute în judeţ. Acestea au vizat controale în teren, atât în fondul forestier, la societăţile de prelucrare, dar şi pe drumurile publice, pe rutele de transport al materialului lemnos.

Marţi la prânz, în jurul orei 13.05, poliţiştii împreună cu delegaţi ai Gărzii Forestiere au oprit în trafic, în comuna Vama, la intersecţia DN 17 cu drumul comunal Miclăuşa, un ansamblu rutier aparţinând unei societăţi comerciale care transporta lemn rotund de răşinoase. În urma solicitării documentelor de însoţire a lemnului, şoferul de 38 de ani din comuna Fundu Moldovei a spus că nu deţine astfel de documente, el declarând că materialul lemnos provine dintr-o partidă adjudecată de o societate comercială din comuna Vama şi nu a mai întocmit aviz de însoţire, deoarece administratorul se afla în municipiul Suceava. În urma inventarierii lemnului din autocamion, specialiştii silvici au constatat cantitatea de 29,80 metri cubi lemn pentru construcţii în valoare de 7.500 de lei, care a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Vama. De asemenea, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 3.000 de lei.

A doua zi dimineaţă, în jurul orei 4.40, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control o autoutilitară marca Ford Transit care se deplasa pe DN 17A, în comuna Marginea. Cel aflat la volan, un bărbat de 71 de ani din comuna Moldoviţa, nu le-a putut prezenta poliţiştilor un aviz de însoţire sau documente de provenienţă a lemnului transportat, fiind condus la ocolul silvic din localitate, unde în urma inventarierii lemnului s-a constatat cantitatea de 3,5 metri cubi, în valoare de 470 de lei. Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată, iar şoferul a fost amendat.

Tot miercuri dimineaţă, în jurul orei 5.30, a fost oprită pe DN 29, în oraşul Salcea, autoutilitara marca VW condusă de un bărbat de 49 de ani din comuna Ostra, care transporta cantitatea de 4 metri cubi de lemn de fag, fără a deţine aviz de însoţire. Întreaga cantitate de lemn, în valoare de 800 de lei, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Adâncata, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei bărbaţi sancţionaţi în urma unor acţiuni de prevenire a infracţiunilor silvice.
 Vizualizări articol: 2155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei bărbaţi sancţionaţi în urma unor acţiuni de prevenire a infracţiunilor silvice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei