Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 apr 2016 - Anul XXI, nr. 81 (6194)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava apără şi susţine interesele mediului de afaceri sucevean

Referitor la articolul ”Percheziţiile de săptămâna trecută de la Marelbo, efectuate în urma unui ordin al Judecătoriei Galaţi”,apărut în presa locală, prin intermediul căruia se învederează ideea implicării nelegale a unui reprezentant al conducerii executive a Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava în apărarea şi susţinerea unui agent economic, sunt necesare câteva precizări.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava înţelege să susţină şi să apere drepturile tuturor firmelor care activează în mediul de afaceri judeţean şi care îşi desfăşoară activitatea cu respectarea legislaţiei în vigoare, indiferent dacă acestea sunt sau nu membre ale Camerei de Comerţ.

Dezaprobăm modalitatea prin care firma ce editează unul din cotidienele locale a găsit de cuviinţă să-şi atace un concurent de pe piaţă folosindu-se în acest demers de numele Camerei de Comerţ, mai ales că respectiva comunicare la care se face referire era destinată unei cu totul alte persoane.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a acţionat pentru prezentarea reală a situaţiei semnalate de un membru al sau şi a înţeles să uzeze de toate canalele de comunicare publică ce sunt dispuse să informeze nepărtinitor şi corect situaţia ce ne-a fost semnalată de acest membru.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava funcţionează în temeiul unei legi unice aplicabile tuturor camerelor de comerţ şi industrie din ţară, respectiv Legea nr. 335/2007, precum şi a statutului propriu de înfiinţare. Potrivit prevederilor art. 1 din lege, „Camerele de comerţ sunt organizaţii autonome, neguvernamentale, apolitice, fără scop patrimonial, de utilitate publică, cu personalitate juridică, create în scopul de a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor lor şi ale comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate”.

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava îşi reafirmă convingerea şi dezideratul că susţinerea mediului de afaceri local constituie o prioritate conform scopului pentru care a fost înfiinţată, iar apariţia unor astfel de poziţii în media nu are caracter secret, ci unul declarat, ca de altfel întreaga activitate desfăşurată de către aceasta.

 

Suceava

5 aprilie 2016

Biroul de presă al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camera de Comerţ şi Industrie Suceava apără şi susţine interesele mediului de afaceri sucevean.
 Vizualizări articol: 1792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camera de Comerţ şi Industrie Suceava apără şi susţine interesele mediului de afaceri sucevean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Menemen (scrob turcesc cu legume) Dacă vă place scrobul din ouă proaspete sau omletele umplute cu tot felul de bunătăți, probabil vă va cuceri această rețetă foarte simplă, dar care vă garantează un preparat consistent și absolut delicios.Avem nevoie de:3-4 ouă, o roșie, 2 cepe mari... Citeşte