Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mar 2016 - Anul XXI, nr. 74 (6187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tarife

Închirierea salonului VIP de la Aeroportul Suceava va costa 100 de euro pe oră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clienţii companiilor aeriene care operează sau vor opera de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava care doresc să beneficieze de condiţii speciale la plecare sau la sosire vor avea posibilitatea să închirieze cele două saloane VIP din incinta aeroportului. Preţul de închiriere pe care consilierii judeţeni ar urma să-l aprobe în şedinţa de săptămâna aceasta pentru saloanele VIP de la „Plecări” şi „Sosiri” va fi de 100 de euro pe oră. Directorul Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava, Ioan Măriuţa, ne-a declarat în cursul zilei de ieri că în acest preţ este inclusă doar închirierea saloanelor, fără servicii de catering, acestea putând fi asigurate, la cerere, contra cost. Ioan Măriuţa a precizat că salonul VIP de la „Plecări” are o capacitate de maximum 12 persoane, în timp ce în salonul de la „Sosiri” încap maximum 20 de persoane. Cele două saloane VIP au fost renovate recent, având mobilier modern, televizor şi internet wireless. În momentul de faţă, pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” operează doar compania Tarom, cu zboruri zilnice pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur.

În şedinţa Consiliului Judeţean Suceava de joi, 31 martie a.c., urmează să fie aprobat un proiect prin care se stabilesc preţurile minime şi tarifele aplicate pentru închirieri de spaţii mijloace utilizate în scop publicitar la Regia Autonomă Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava. În urma unui raport de evaluare, printre preţurile minime de închiriere de spaţii şi mijloace utilizate în scop publicitar în interiorul aerogării se pot enumera: reclamă luminoasă – 30 euro/mp/lună, spaţiu publicitar pe monitor LCD/LED de maximum 90 de secunde cu rulare în funcţie de programul operatorilor aerieni – 50 euro/monitor/lună, autocolante pe stâlpii de inox 25 euro/mp/lună, expo desk/info desk – 80 euro/mp/lună, spaţii de publicitate în grupurile sanitare 10  euro/mp/lună, în timp ce pentru amplasarea automatelor de băuturi, produse alimentare sau ţigări, preţul va fi de 40  euro/mp/lună, toate tarifele fiind fără TVA.

Din sumele încasate din chirii pentru spaţiile de la Aeroportul „Ştefan cel Mare” o cotă de 50% va constitui venituri la bugetul judeţului Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Închirierea salonului VIP de la Aeroportul Suceava va costa 100 de euro pe oră.
 Vizualizări articol: 2987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Închirierea salonului VIP de la Aeroportul Suceava va costa 100 de euro pe oră3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NEBUNIE trimis de
(29 mar 2016, 16:16:26
Aveti curse interne si internationale, saloanele vip erau cele mai importante si cea mai mare problema.
Desteptilor peste tot se anunta deschideri de noi rute iar voi dormiti linistiti si va tot dati mari cu o cursa interna aTAROM-ului care si aia aterizeaza cand au ei chef.
Nu maidam exemplul Iasiului ca muriti de inima , daca nu cumva va doare in cot de judetul asta....
2.   Iar o dati pe vrajeala trimis de
(29 mar 2016, 20:02:34
ce to o gadilati cu salonul vip? co singura ruta, si scumpa de te doare osu.spune-ti ca e salon pt parlamentari (saraci),ca omul de rand nu isi permite ,pt alesi gratispe aeoporul din iasi de exeplu sunt curse internationale si interne la greu,la noi CANCI.CEL MAI MODERN ,CEL MAI DOTAT,CEL MAI ,CEL MAI ,CEL MAI ,,ZEROOO.zboruri externe.lasati-o moarta ca orficum nu a-ti facut nimic si nici nu o sa faceti nimic pt aceasta comunitate ,inafara faptului de bava umple burtile si buzunarele.
3.   SOLUŢIE trimis de
(29 mar 2016, 23:49:21
Şi uite aşa s-a găsit cea mai simplă soluţie pentru recuperarea investiţiei făcute; închirierea saloanelor vip. doamne fereşte să se caute companii dispuse să opereze la Suceava....ce politicieni...de tot..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crochete fine de pui Aceste crochete cu miez cremos și crustă delicat crocantă sunt un deliciu spaniol, dar se consumă în prezent cam peste tot în Europa, sub diferite denumiri și forme. Pot fi o alegere tentantă dacă ne dorim o gustare caldă mai simplu de... Citeşte