Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mar 2016 - Anul XXI, nr. 74 (6187)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Strategie nouă

Elevii vor fi aduşi la Bursa locurilor de muncă, pentru a fi luaţi în evidenţă de angajatori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bursa generală a locurilor de muncă, cel mai important târg de joburi de peste an organizat în judeţul Suceava, se va desfăşura pe 14 aprilie, iar la evenimentul din acest an se va pune accent şi pe o prezenţă importantă a elevilor din anii terminali de liceu.

Mirela Adomnicăi, directorul executiv al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava, organizatorul bursei, a explicat de ce este necesar ca tinerii să vină la bursă, chiar dacă nu vor să se angajeze de a doua zi: “Mulţi agenţi economici vor să-şi facă baze de date cu posibili viitori angajaţi. O întâlnire între ei şi elevii care vor termina în curând o şcoală este benefică din toată punctele de vedere, atunci când vor deveni absolvenţi tinerii vor fi mai pregătiţi. Nu mai vrem să avem atât de mulţi absolvenţi care solicită indemnizaţie de şomaj imediat ce termină o şcoală”.

Tinerii care îşi încep cariera cu o perioadă de şomaj ar trebui să fie mai puţini şi în condiţiile în care în multe domenii de pe piaţa muncii din Suceava există deficit de personal.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura în acest an într-o zi de joi, după ce în ultimii ani a avut loc vinerea. Organizatorii estimează că oferta va depăşi 500 de locuri de muncă.

Al doilea eveniment de acest gen important din 2016 va fi Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, pe 20 octombrie 2016. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii vor fi aduşi la Bursa locurilor de muncă, pentru a fi luaţi în evidenţă de angajatori.
 Vizualizări articol: 1897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elevii vor fi aduşi la Bursa locurilor de muncă, pentru a fi luaţi în evidenţă de angajatori5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crochete fine de pui Aceste crochete cu miez cremos și crustă delicat crocantă sunt un deliciu spaniol, dar se consumă în prezent cam peste tot în Europa, sub diferite denumiri și forme. Pot fi o alegere tentantă dacă ne dorim o gustare caldă mai simplu de... Citeşte