Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 mar 2016 - Anul XXI, nr. 73 (6186)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De Paştele catolic

Sfârşit de săptămână cu 200 de poliţişti care au acţionat zilnic pe străzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a demarat un program special de acţiuni de control în perioada 25-28 martie, cu precădere în localităţile în care au loc manifestări religioase şi culturale circumscrise sfintelor sărbători de Paşte de rit romano-catolic. Zilnic, 200 de poliţişti de la structurile de ordine publică şi poliţie rutieră au grafic de acţiuni de control, în caz de nevoie fiind pregătiţi şi ofiţeri şi agenţi de investigaţii criminale, precum şi echipe de intervenţie de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

Inclusiv astăzi, pe drumurile publice din judeţ acţionează 15 autospeciale cu radar.

În cadrul acţiunilor desfăşurate până ieri ai fost constatate opt infracţiuni în flagrant şi aplicate 437 de amenzi, în valoare de peste 150.000 de lei. Pe linie rutieră, au fost reţinute 24 de permise de conducere şi retrase şapte certificate de înmatriculare. Din totalul amenzilor, cele mai multe, 355, au fost tot pentru nereguli la regimul rutier (230 pentru depăşirea regimului legal de viteză). 34 de amenzi au fost date la Legea 61/1991, privind deranjarea ordinii şi liniştii publice, iar 36 pentru acte de comerţ ilicit. 

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, a declarat: „Echipajele de poliţie rutieră au fost prezente pe toate drumurile publice, prevenind potenţiale tragedii rutiere, urmare a nerespectării legislaţiei de către persoane fără permis sau care au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice”.

El a dat ca exemplu cazul unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Suceava, prins la volanul unei maşini, pe DN 17, în timp ce rula cu 92 de km/h, într-o zonă limitată la 50 de km/h. Conducătorul auto era băut, rezultând o concentraţie de 0,96  mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat.

IPJ Suceava a anunţat că, până ieri după-amiază, în perioada în care s-a acţionat cu efective sporite nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave şi nici acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sfârşit de săptămână cu 200 de poliţişti care au acţionat zilnic pe străzi.
 Vizualizări articol: 1491 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Sfârşit de săptămână cu 200 de poliţişti care au acţionat zilnic pe străzi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura însiropată Simplă şi rapidă, fără aspect sofisticat şi arome exotice, această prăjitură pufoasă şi moale surprinde prin delicateţea gustului şi te face să mai vrei...Avem nevoie de:1 cană făină, 1 cană zahăr, 5 ouă, o lingură ulei, o lingură apă, 2-3 plicuri... Citeşte