Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mar 2016 - Anul XXI, nr. 70 (6183)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Mulțumiri

Cititorii Monitorului de Suceava au plătit proteza cu care Ioan Ghimiș va putea merge

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apelul lansat de suceveanul Ioan Ghimiș, de a fi ajutat cu 1.400 de lei pentru a completă suma de 4.507 lei necesară cumpărării unei proteze care îi înlocuiește piciorul drept, a găsit imediat ecou printre cititorii ziarului nostru. Primul care a reacționat a fost senatorul PSD de Suceava Ovidiu Donțu, care a donat banii de care avea nevoie Ioan Ghimiș.

La scurt timp, ne-a contactat un sucevean care lucrează în Anglia, Vasile Cristian Bolohan, care a spus că donează și el aceeași sumă, chiar dacă banii pentru proteză sunt deja asigurați. ”Am hotărât să dau suma asta imediat când am citit despre acest om. Chiar dacă ar avea deja proteza adusă acasă, tot trimit banii. Cu siguranță are nevoie de ei”, ne-a spus Cristian Bolohan.

La fel ne-a spus și reprezenta Clinicii ALIAT, Alina Ciupercovici, care mâine va veni la Suceava pentru a-i dona lui Ioan Ghimiș 500 de lei.

Cristian Bolohan a contribuit și la alte campanii umanitare lansate de ziarul Monitorul de Suceava, cea mai recentă în care s-a implicat fiind cea de construire a unei case pentru o familie nevoiașă din Adâncata și a cumpăra daruri pentru copiii acestei familii.

Ioan Ghimiș le transmite celor care l-au ajutat mulțumirile sale, ale soției și ale fiicei sale Ioana, elevă în clasa a III-a la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”, la clasa de vioară.

Le mulțumim și noi cititorilor noștri pentru implicare, pentru umanismul de care au dat dovadă și în acest caz. Datorită sprijinului lor, în ciuda handicapului de care suferă, Ioan Ghimiș va putea să lucreze în continuare, va putea să meargă și să-și susțină familia.

Mai menționăm că, din costul total al protezei, Casa de Asigurări de Sănătate Suceava acoperă 2.460 de lei. Condiția era ca solicitantul să aibă suma integrală până în data de 3 aprilie a.c. Salariul de 201 lei lunar pentru cele două ore pe zi pe care le poate lucra la o firmă de computere din Suceava și indemnizația de persoană cu gradul II de handicap, de 272 de lei/lună, nu i-ar fi permis să acopere diferența. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cititorii Monitorului de Suceava au plătit proteza cu care Ioan Ghimiș va putea merge.
 Vizualizări articol: 1986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cititorii Monitorului de Suceava au plătit proteza cu care Ioan Ghimiș va putea merge5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pomme rosti (tocinel elvețian) Acest preparat rustic, de origine elvețiană, este un fel de tocinel uriaș, pregătit ușor diferit, fără ou, dar absolut delicios. De regulă se face doar din cartofi, dar există numeroase variațiuni pe tema adaosurilor ce se pot asorta cu cartoful... Citeşte