Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mar 2016 - Anul XXI, nr. 58 (6171)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Salvaţi o femeie bolnavă de cancer

Zeci de artişti vor evolua astăzi pe scena Casei de Cultură Suceava în scop caritabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de artişti vor evolua astăzi, 10 martie, începând cu ora 17:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, în cadrul spectacolului caritabil „Mereu împreună... o şansă pentru Violeta”. Violeta Catargiu, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, are 46 de ani şi suferă de o formă rară de leucemie. Femeia a fost diagnosticată cu leucemie acută promielocitară şi pentru a supravieţui are nevoie urgent de medicamentul Trisenox, unul foarte costisitor. Concertul caritabil „Mereu împreună... o şansă pentru Violeta”, organizat de Asociaţia Culturală „Friedrich Schwartz”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, cu sprijinul Iuliei Ionela Dragu şi al Corinei Marica din Bistriţa, al căror mesaj este „Mereu împreună. Redăm speranţă”, adună astăzi, pe aceeaşi scenă, mari artişti precum Anton Achiţei, Gheorghina Guşulei, Gabriela Teişanu, Laura Olteanu, Doina şi Ciprian Petroaie, solişti instrumentişti: Ovidiu Şvarţ şi Eduard Şvarţ, Ansamblul Folcloric „Rapsodia Bucovinei”, Ansamblul Folcloric „Balada Bucovinei”, Formaţia de Dansuri Tradiţionale Germane „Vergissmeinnicht”. Partener media: Monitorul de Suceava.

Preşedintele Asociaţiei Culturale „Friedrich Schwartz”, Ovidiu Şvarţ, ne-a spus că toţi artiştii care vor evolua pe scena Casei de Cultură Suceava, în cadrul Concertului caritabil „Mereu împreună... o şansă pentru Violeta”, o fac benevol, fără să aibă nici o pretenţie materială. Bilete mai pot fi achiziţionate şi astăzi de la secretariatul Casei de Cultură Suceava şi de la Asociaţia Culturală „Friedrich Schwartz”. Preţul unui bilet este 10 lei şi 5 lei pentru elevi şi studenţi. Cei care doresc pot face donaţii în timpul spectacolului. Mai multe informaţii puteţi obţine sunând la numerele de telefon: 0751 473 218 şi 0740 940 050.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de artişti vor evolua astăzi pe scena Casei de Cultură Suceava în scop caritabil.
 Vizualizări articol: 3231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de artişti vor evolua astăzi pe scena Casei de Cultură Suceava în scop caritabil5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Lapte fript Seamănă cumva cu delicioșii noștri papanași prăjiți din brânză de vaci, numai că nu include brânză, ci lapte, și rezultatul este mai fin și mai cremos, ceva ce realmente se topește în gură. Este un desert de casă comun în... Citeşte