Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 feb 2016 - Anul XXI, nr. 45 (6158)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scandal

Poliţişti ameninţaţi şi bruscaţi, după ce au oprit o maşină cu lemn fără acte condusă de un şofer cu permisul suspendat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Depistarea unui transport de lemn fără acte, la Marginea, a degenerat în acte de violenţă, un bărbat care se afla în autoutilitara oprită de oamenii legii fiind acuzat că i-a înjurat pe poliţişti şi l-a bruscat pe unul dintre ei. Poliţiştii au intervenit şi ei la rândul lor în forţă, în cele din urmă bărbatul recalcitrant fiind încătuşat. În urma incidentului s-au întocmit două dosare penale, iar bărbatul acuzat de ultraj a ajuns în arest. Cu dosar penal s-a ales şi tânărul care era la volanul autoutilitarei, acesta având permisul de conducere suspendat.

 

Scandalul a început după confiscarea lemnului

Luni seară, în jurul orei 21.00, o patrulă de la Secţia Rurală Marginea, aflată pe DN 17A, în Marginea, a oprit pentru control o autoutilitară în care se afla lemn. Se pare că poliţiştii vizau acea maşină, în condiţiile în care, în aceeaşi zi, îi suspendaseră dreptul de a conduce şoferului, pe o perioadă de o lună de zile. În maşină se aflau doi bărbaţi. La volan a fost identificat Ciprian Boghean, în vârstă de 22 de ani, din comuna Horodnic de Sus, în timp ce pasagerul a fost identificat în persoana lui Petre Bobu, în vârstă de 41 de ani, din comuna Suceviţa. 

Cei doi nu au putut prezenta documente de provenienţă pentru lemn, astfel că autoutilitara a fost condusă la un punct de descărcare şi depozitare, aparținând Ocolului Silvic Marginea, în vederea inventarierii şi confiscării. Materialul lemnos a fost confiscat, iar conducătorul auto urma să fie amendat, pentru transport de lemn fără acte.

Scandalul a început la locul de depozitare a lemnului, bărbatul de 41 de ani nefiind de acord să predea cantitatea de lemn.

Comisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat: „Ajungând la locul de depozitare, bărbatul de 41 de ani a adoptat un comportament recalcitrant și s-a apropiat de  unul dintre poliţişti adresându-i ameninţări,  după care l-a împins. Agresorul a fost imobilizat și încătuşat de ceilalți polițiști, după care a fost condus în autospeciala poliţiei, acesta adresând în continuare ameninţări la adresa forțelor de ordine”.

 

Bărbatul acuzat de ultraj a fost reţinut 24 de ore

Comisarul Epureanu a mai precizat că pe numele tânărului de la volan a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere a unui vehicul de către o persoană al cărei drept de a conduce i-a fost suspendat”. Asta în condiţiile în care tânărul avea permisul de conducere suspendat chiar din 22 februarie.

În ceea ce-l priveşte pe bărbatul de 41 de ani, acesta a fost pus sub acuzare pentru infracţiunea de „ultraj”. Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului. Astăzi, procurorii vor decide dacă îl vor înainta pe suspect şi în faţa magistraţilor de la Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă ori dacă vor lua faţă de acesta o măsură mai puţin restrictivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti ameninţaţi şi bruscaţi, după ce au oprit o maşină cu lemn fără acte condusă de un şofer cu permisul suspendat.
 Vizualizări articol: 4987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Poliţişti ameninţaţi şi bruscaţi, după ce au oprit o maşină cu lemn fără acte condusă de un şofer cu permisul suspendat5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Napolitană de casă cu zahăr ars și nuci Este cea mai cunoscută și mai populară rețetă de napolitană pregătită în casă în țara noastră. Foarte gustoasă, puțin costisitoare și fără ingrediente complicate, această napolitană se taie frumos și poate constitui un desert de sine... Citeşte