Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 feb 2016 - Anul XXI, nr. 44 (6157)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Faptă gravă

Cinci inculpaţi trimişi în judecată pentru o tâlhărie sălbatică: au legat un bătrân cu un cablu şi cu o sârmă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a anunţat finalizarea anchetei în cazul unei fapte deosebit de grave de tâlhărie petrecute în noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., când un bătrân în vârstă de 75 de ani a trăit ore de coşmar în propria casă, fiind sechestrat şi terorizat de patru indivizi care au pătruns în locuinţă. Procurorii au dispus trimiterea în judecată a cinci inculpaţi: patru dintre ei, care au pătruns efectiv în casă, pentru „tâlhărie calificată”, plus un al cincilea, pentru complicitate la „tâlhărie calificată”, după ce a stat de „şase”, cât timp ceilalţi au acţionat.

După cum am mai arătat în paginile cotidianului nostru, victima a fost un bătrân în vârstă de 75 de ani, din satul Poiana Negrii, comuna Dorna Candrenilor. Din anchetă rezultă că acesta a fost legat de mâini şi de picioare cu un cablu de la un prelungitor electric şi cu o sârmă pentru uscat rufe, găsite chiar în casa omului, după care agresorii i-au pus cuţitul la gât, cerându-i să spună unde ţine banii sau alte valori. Autorii au plecat din casă cu suma de 1.500 de lei şi două telefoane mobile. Procurorii au arătat că autorii l-au lăsat pe bătrân legat, lipsindu-l astfel de libertate până dimineaţă.

Patru dintre inculpaţi, Constantin Ştefan Zvîncă, în vârstă de 17 ani, Ionuţ Gheorghe Cepraga, în vârstă de 23 de ani, şi fraţii Iulian şi Sorin Covalciuc, primul de 29 de ani şi al doilea de 44 de ani, au fost trimişi în judecată în stare de arest preventiv. Al patrulea, Ciprian Adrian Burduja, complicele care i-a transportat pe cei patru cu maşina şi i-a aşteptat afară, este singurul care a fost trimis în judecată în stare de libertate, sub măsura controlului judiciar. Toţi cei cinci inculpaţi sunt din Hudeşti - Botoşani.

Ancheta din acest caz a fost una complicată, ofiţerii de la Serviciul de Investigaţii Criminale reuşind să ajungă la autori la începutul acestei luni. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci inculpaţi trimişi în judecată pentru o tâlhărie sălbatică: au legat un bătrân cu un cablu şi cu o sârmă.
 Vizualizări articol: 2868 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci inculpaţi trimişi în judecată pentru o tâlhărie sălbatică: au legat un bătrân cu un cablu şi cu o sârmă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos grecesc de castraveți Răcoritor, ușor și foarte rapid, acest sos se prepară la rece și se poate servi deopotrivă între aperitive, cât și ca însoțitor delicios al unor feluri consistente, precum fripturileAvem nevoie de:500 g iaurt natural ( preferabil... Citeşte