Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 feb 2016 - Anul XXI, nr. 41 (6154)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Teatru

Actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru şi Carmen Tănase, în martie, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, în premieră, joi, 17 martie, de la ora 19:00, spectacolul de teatru „Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”. Echipa ce a conceput și pus în scenă supercomediile “Mă mut la mama” şi “Mă mut la tata” duce povestea mai departe cu spectacolul “Mă mut sau nu mă mut? Aceasta e-ntrebarea!”. Actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Carmen Tănase, Andreas Petrescu, Gabriel Fătu, Anca Dinicu, Doina Teodoru, Ioana Ancea şi Oana Puşcatu îi invită pe suceveni la o trilogie de comedie, în regia lui Gelu Colceag. Costume: Eliza Munteanu. Regia tehnică: Dan Ionescu.
Protagoniștii spectacolului promit publicului „o experiență la fel de amuzantă ca și cea din <episoadele> precedente, o poveste sinceră, desprinsă din viața unei familii normale și transpusă în lumina reflectoarelor. O poveste cu situații de un comic imposibil, în care fiecare se regăsește, sau în care își recunoaște sora, fratele, colegul de birou, prietenul ori prietena.”

Mama (Adriana Trandafir), studentă la aproape 60 de ani, vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit (Adrina Păduraru). Situația dă însă peste cap universul băieților ei (Andreas Petrescu și Gabriel Fătu), care, deși ajunși la vârsta maturității, refuză să îi acorde mamei dreptul la o viață și redevin copii în nenumăratele încercări de a-l face pe iubitul mamei să dispară din peisaj. Şi tocmai când părea că dragostea a învins şi că viaţa de familie a Mamei şi a Tatălui intră pe un făgaş liniştit, cineva apare şi aruncă totul în aer. Cine? Veţi afla cu siguranţă dacă o să alegeţi să mergeţi la spectacolul din martie de pe scena suceveană.

Preţul unui bilet este de 60 de lei şi 50 de lei, pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru şi Carmen Tănase, în martie, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 2304 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru şi Carmen Tănase, în martie, pe scena suceveană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă cremă de dovleac și morcovi Este un preparat la modă în prezent printre persoanele care țin dietă, pentru că numai o ceșcuță din această supă consistentă suprimă senzația de foame pentru câteva ore. Prin culoarea portocalie plăcută, este atractivă și pentru... Citeşte