Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 feb 2016 - Anul XXI, nr. 35 (6148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O clipă de neatenţie

O femeie a ajuns la spital cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporală, după ce a încercat să aprindă focul cu benzină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie de 47 de ani, din comuna Cornu Luncii, este internată în stare gravă la spital, după ce hainele de pe ea au luat foc în momentul în care a încercat să aprindă focul în sobă. Apelul la 112 a fost făcut miercuri la prânz, în jurul orei 15, când soţul femeii a anunţat despre accidentul petrecut în casa familiei din satul Dumbrava. La faţa locului au ajuns un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Mălini şi un echipaj al ambulanţei care i-a acordat femeii primul ajutor. Soţul femeii rănite a povestit că aceasta a încercat să aprindă focul în soba din bucătăria locuinţei şi a folosit o sticlă cu benzină. În momentul în care a vrut să aprindă focul, după ce a turnat benzina peste lemnele din sobă, flacăra izbucnită a aprins hainele femeii, provocându-i arsuri pe corp. Auzind ţipetele femeii, cei din familie au sărit în ajutorul ei şi au reuşit să stingă flăcările care îi cuprinseseră îmbrăcămintea. După ce i-a acordat victimei primul ajutor, echipajul medical de pe ambulanţă a transportat-o la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internată cu diagnosticul de „accident casnic, arsuri gradele 2 şi 3 pe 50% din suprafaţa corpului”.

În urma evaluării stării grave a femeii, medicii suceveni au hotărât miercuri seara trimiterea ei cu un elicopter SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti, pentru tratament de specialitate, având în vedere suprafaţa corporală mare afectată de foc. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a ajuns la spital cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporală, după ce a încercat să aprindă focul cu benzină.
 Vizualizări articol: 1687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie a ajuns la spital cu arsuri pe 50% din suprafaţa corporală, după ce a încercat să aprindă focul cu benzină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ruladă de pui (fără coacere) Preparatul este foarte apreciat de copii, pe care îi ”păcălește” să consume doua alimente sănătoase simultan – brânza de vacă și pieptul de pui.Avem nevoie de:Trei sferturi de pachet unt de bună calitate, un piept mare... Citeşte