Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 feb 2016 - Anul XXI, nr. 30 (6143)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Schi

Pârtiile Şoimul din Gura Humorului vor fi deschise în acest weekend

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cele două pârtii de schi din Gura Humorului vor fi deschise în acest weekend. Managerul pârtiei, Sorin Covaliu, ne-a declarat că atât pârtia Şoimul, cât şi cea pentru începători, Şoimul II, vor fi deschise în zilele de sâmbătă şi duminică, 6 şi 7 februarie a.c., începând cu ora 10:00 şi până la 20:00, ultima urcare cu telescaunul fiind la ora 19:30. Sorin Covaliu a precizat că intenţia administraţiei pârtiilor este ca acestea să fie menţinute deschise şi toată săptămâna viitoare, pe perioada vacanţei intersemestriale a elevilor, mai puţin marţi, când sunt programate lucrări de revizie.

„Vrem să ţinem pârtiile deschise şi săptămâna viitoare, în vacanţa copiilor, dar totul depinde de starea meteo. Cu ce rezerve de zăpadă mai avem în momentul de faţă am putea să le menţinem deschise”, a spus Covaliu. Pârtia Şoimul din Gura Humorului are o lungime de 1.478 de metri, cu o diferenţă de nivel de 283 de metri şi dispune de cinci tunuri de zăpadă. Pârtia dispune şi de instalaţie de nocturnă, cu 80 de stâlpi de iluminat, precum şi de un echipament telescaun pe o lungime de 1.349 de metri. Cea de-a doua pârtie, Şoimul II, este destinată în special începătorilor şi are o lungime de 550 de metri, o lăţime de 60 de metri şi o înclinaţie de 20%, fiind dotată cu o instalaţie de teleschi. Cele două pârtii din Gura Humorului au acelaşi punct de plecare.

Schiorii pot achiziţiona anul acesta cartele de acces pe pârtie în valoare de 50 de lei cu 12 puncte, 100 de lei - 30 de puncte, 180 de lei – 60 de puncte, 240 de lei – 90 puncte şi 600 de lei – 300 de puncte. O urcare cu telescaunul pe pârtia Şoimul costă două puncte, iar o urcare cu teleschiul pe pârtia Şoimul II costă un punct.

Pe de altă parte, Primăria Gura Humorului a comunicat ieri şi programul de funcţionare al piscinei acoperite din parcul Ariniş pe perioada vacanţei interministeriale a elevilor. Astfel, în perioada 6 – 14 februarie a.c., programul piscinei va fi între orele 10:00 – 13:00, 14:00 – 17:00 şi 18:00 – 21:00. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pârtiile Şoimul din Gura Humorului vor fi deschise în acest weekend.
 Vizualizări articol: 2214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pârtiile Şoimul din Gura Humorului vor fi deschise în acest weekend5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supa groasă de mazăre uscată cu afumătură Este un preparat ieftin, foarte comun la noi, în special în zonele de câmpie, ca și borșul de fasole. Este considerată o mâncare hrănitoare de iarnă și este atât de sățioasă, încât poate fi un fel unic la o... Citeşte