Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2016 - Anul XXI, nr. 24 (6137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Introducerea curselor Tarom zilnice va facilita legături mai rapide din Suceava către 20 de destinaţii europene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a anunţat ieri că schimbarea orarului de zbor al Tarom de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” va facilita legături mai rapide din Suceava către cel puţin 20 de destinaţii europene. Cătălin Nechifor a amintit că începând cu 1 martie 2016, compania Tarom va opera mai multe zboruri pe ruta Suceava Bucureşti şi retur. Nechifor a precizat că zborurile Suceava – Bucureşti vor fi operate în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi vineri. Avioanele vor pleca de la Suceava la ora 5:55 şi vor ajunge la Bucureşti la ora 7:10. Zborurile pe ruta Bucureşti - Suceava sunt programate pentru zilele de duminică, luni, marţi, miercuri şi joi, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni la ora 21:20 şi cu sosire la Suceava la ora 22:30.

Şeful administraţiei judeţene a remarcat că prin schimbarea orarului de zbor de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, sucevenii, şi nu numai, vor avea legături mult mai bune către mai multe destinaţii internaţionale. „De pe 1 martie a.c. pot fi luate în calcul zboruri cu oprire pe Aeroportul Otopeni şi cu legături foarte bune către cel puţin 20 de destinaţii europene. Şi sper că acest lucru se va vedea şi în creşterea numărului de pasageri de pe Aeroportul <Ştefan cel Mare>”, a spus Nechifor.

El a arătat că plecând cu aeronava de la Suceava la Bucureşti, sucevenii pot avea legături rapide de pe Aeroportul Otopeni către destinaţii precum Londra, Madrid, Viena, Munchen, Amsterdam, Praga sau Stockholm.

Pe de altă parte, Cătălin Nechifor a declarat că în momentul de faţă sunt aproape finalizate şi negocierile pentru introducerea unui zbor charter pe perioada verii, pe ruta Suceava – Antalya şi retur. El a mai afirmat că o companie low-cost care operează în România va anunţa în scurt timp prima destinaţie externă pe care o va avea de pe Aeroportul Suceava.

Cătălin Nechifor a adăugat că o companie privată intenţionează să localizeze pe Aeroportul Suceava un avion propriu care să deservească eventualii clienţi care îşi doresc să zboare atât pe rute interne, cât şi internaţionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Introducerea curselor Tarom zilnice va facilita legături mai rapide din Suceava către 20 de destinaţii europene.
 Vizualizări articol: 7343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Introducerea curselor Tarom zilnice va facilita legături mai rapide din Suceava către 20 de destinaţii europene5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Management de tot rasul! trimis de
(30 ian 2016, 11:33:56
Stimate domnule Nechifor! Mai nou va laudati ca prin cursele spre Bucuresti, ati facilitat prinderea curselor spre Europa??! Pai... obiectivul nu era "curse directe de pe Suceava spre Europa"?? S-a schimbat obiectivul?? Au trecut trei luni de la inaugurarea cu pompa si cu popi a ... "modernizarii" aeroportului, pentru ca aeroportul era construit de mult!.... Si?? Nimic!! Nici o cursa externa!! Ne rugam la D-zeu sa fie ceata ca sa mai ciugulim vreo firimitura ramasa de la Bacau sau Iasi!!! Stiti de ce toate astea? Din cauza managementului de tot rasul a celor care au aeroportul in portofoliu, adica a dumneavoastra si a echipei ce ... cu drag va inconjoara!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză ca la Cluj Se crede încă, în mod greșit, că varza preparată ” a la Cluj” ar fi doar o versiune de ”sarmale leneșe”. Cine încearcă însă măcar o dată acest deliciu românesc veritabil din Ardeal, va descoperi... Citeşte