Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 ian 2016 - Anul XXI, nr. 24 (6137)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Documentaţii pentru modernizarea a patru drumuri şi execuţia unui pod, aprobate ieri de Consiliul Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a adoptat, ieri, cu unanimitate de voturi, patru proiecte de hotărâre care vizează modernizarea unor drumuri judeţene şi construirea unui pod. Este vorba despre aprobarea documentaţiei de avizare a lucrărilor de intervenţie, a indicatorilor tehnico-economici şi a cofinanţării pentru categoriile de cheltuieli care se vor finanţa din bugetul CJ pentru modernizarea drumului judeţean 174 C Panaci - Bilbor, a drumului 209 G Brodina – frontiera cu Ucraina, pentru reabilitarea DJ 209 B Văleni - Stânişoara - Iesle şi pentru asfaltarea DJ 178 F Rădăuţi - Frătăuţii Vechi. De asemenea, s-au aprobat studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici şi cofinanţarea cheltuielilor făcute din bugetul CJ pentru execuţia unui pod de beton pe DJ 177 C, în localitatea Valea Moldovei.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, a declarat că este vorba despre lucrări ample şi costisitoare pentru drumuri periferice, care nu au şanse să fie finanţate din bugetul propriu, astfel încât proiectele sunt pregătite pentru a fi depuse imediat ce se deschid alte programe de finanţare pentru asemenea investiţii, cum ar fi Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) sau programe cu finanţare europeană. Potrivit preşedintelui CJ, programul guvernamental este una dintre cele mai bune soluţii. Suceava are cea mai mare reţea de drumuri judeţene din ţară, 1.153 km, din care doar circa o treime sunt modernizate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Documentaţii pentru modernizarea a patru drumuri şi execuţia unui pod, aprobate ieri de Consiliul Judeţean.
 Vizualizări articol: 2992 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Documentaţii pentru modernizarea a patru drumuri şi execuţia unui pod, aprobate ieri de Consiliul Judeţean2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Varză ca la Cluj Se crede încă, în mod greșit, că varza preparată ” a la Cluj” ar fi doar o versiune de ”sarmale leneșe”. Cine încearcă însă măcar o dată acest deliciu românesc veritabil din Ardeal, va descoperi... Citeşte