Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 ian 2016 - Anul XXI, nr. 22 (6135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anunț

Lungu va candida la Primăria Suceava ”cel mai probabil” independent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, va candida pentru un nou mandat la alegerile locale din acest an, ”cel mai probabil” din postura de independent. Lungu a declarat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că este foarte încrezător în șansele sale, indiferent dacă legea electorală rămâne în formula alegerii primarilor dintr-un singur tur de scrutin sau va fi modificată, în sensul alegerii în două tururi. ”În 2012, am câștigat alegerile pentru Primăria Suceava cu 48,9% din voturi”, a precizat Ion Lungu.

Primarul în funcție a fost chiar ironic în legătură cu șansele contracandidaților săi, afirmând că, în eventualitatea în care alegerile pentru funcția de primar se vor desfășura în două tururi, unul dintre partidele mari, PSD și PNL, ”nu va avea candidat în turul doi” pentru că în mod cert el va fi unul dintre cei care se vor califica pentru bătălia finală pentru fotoliul de primar.

În ceea ce privește faptul că, în calitate de candidat independent, nu va avea posibilitatea de a avea reprezentanți în birourile electorale ale secțiilor de votare, acesta fiind un atribut al partidelor, Lungu a spus că nu-și face nici un fel de griji.

El a arătat că se bazează pentru supravegherea corectitudinii procesului electoral pe aceiași oameni care au fost și la alegerile precedente în aceste structuri, când a candidat din partea PNL sau PDL. ”Ei fac parte din partidul sucevenilor”, a răspuns Ion Lungu, atunci când a fost întrebat dacă mizează pe reprezentanții PNL din birourile secțiilor de votare. De asemenea, primarul Ion Lungu a mai spus că la alegeri ”lucrurile nu mai sunt cum erau odată, nu mai umblă nimeni cu cioara vopsită”.

Ion Lungu este primar al municipiului Suceava din anul 2004, fiind reales trei mandate consecutiv. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu va candida la Primăria Suceava ”cel mai probabil” independent.
 Vizualizări articol: 2109 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Lungu va candida la Primăria Suceava ”cel mai probabil” independent1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Alivenci dulci şi sărate (mălai cu brânză) Consistente şi hrănitoare, alivencile, fie ele dulci sau sărate, sunt unul dintre deliciile rustice perfecte. Alivanca este, pe scurt, un fel de mămăligă în care amestecăm tot felul de bunătăţi şi o coacem la cuptor, iar de acolo iese... Citeşte