Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 ian 2016 - Anul XXI, nr. 13 (6126)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Impact fatal

Şanse zero de supravieţuire în urma leziunilor suferite de bărbatul căzut de la etajul şapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moartea bărbatului care s-a zdrobit de pământ, după ce a căzut în gol de la etajul şapte al unui bloc din cartierul Obcini, a fost deosebit de violentă, leziunile suferite de acesta fiind incompatibile cu viaţa. Nenorocirea s-a petrecut vineri dimineaţă, în jurul orei 7,00, iar medicii legişti au stabilit cauzele decesului bărbatului de 39 de ani în urma necropsiei făcute în timpul zilei de sâmbătă. Rezultatele arată că moartea s-a datorat unui şoc traumatic şi hemoragic, cauzate de un politraumatism prin cădere de la înălţime. În urma căderii de la etajul şapte al blocului în care locuia, bărbatul avea multiple fracturi costale, fracturi de coloană, fractură de bazin şi o hemoragie internă. Impactul cu solul i-a mai cauzat acestuia o fractură craniană şi o fractură de femur. Necropsia a stabilit că cel mort în urma căderii de la înălţime avea puţine leziuni pe exteriorul corpului, cel mai probabil din cauza îmbrăcămintei care o avea pe el.

 

Cea care a dat alarma a fost chiar soţia bărbatului

Vă reamintim că Vlad Odochia,de 39 de ani, din Suceava, s-a zdrobit vineri dimineaţă de pământ după ce a căzut de la balconul apartamentului în care locuia. Nenorocirea s-a petrecut în cartierul Obcini, într-un bloc de 8 etaje, în care bărbatul locuia împreună cu familia sa. Cea care a dat alarma a fost chiar soţia acestuia, care în jurul orei 7 a intrat în camera în care se odihnea bărbatul și a văzut că acesta lipsea, ușa de la balconul camerei fiind întredeschisă. Când a ieşit pe balconul apartamentului, de la etajul 7 al blocului, l-a zărit pe soţul ei căzut pe caldarâm şi a sunat de urgenţă la 112. Un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului l-a transportat pe bărbat la Spitalul Judeţean

Pacientul, Vlad Odochia, de 39 de ani, a ajuns în stop cardio-respirator la Unitatea de Primire Urgenţe şi după efectuarea manevrelor de resuscitare, s-a declarat decesul acestuia.

 

Vlad Odochia era angajat ca informatician la Tribunalul Suceava

Soţii Odochia locuiau de ceva timp în apartamentul proprietate din cartierul Obcini şi aveau doi copii. De câţiva ani relaţia dintre cei doi soţi s-a deteriorat, în cursul anului trecut, între cei doi pronunţându-se divorţul. Cei doi au continuat însă să locuiască împreună, folosind însă camere separate. Femeia le-a povestit medicilor că bărbatul suferea în ultimul timp de o afecţiune a piciorului drept, motiv pentru care îşi luase câteva zile de concediu de odihnă. Ea observase şi o schimbare a comportamentului acestuia, bărbatul fiind afectat emoţional.

Vlad Odochia era angajat ca informatician la Tribunalul Suceava, iar moartea sa fulgerătoare i-a şocat pe toţi colegii de muncă. Nimeni nu înţelege cum de s-a putut întâmpla aşa ceva şi ce motiv ar fi avut bărbatul să se sinucidă.

În cadrul dosarului penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările ulterioare vor arăta dacă cineva se face vinovat de moartea bărbatului sau dacă acesta s-a sinucis, urmând a fi audiată şi soţia bărbatului, aflată acum în stare de şoc. În urma celui dispărut au rămas doi copii minori şi o întreagă familie îndurerată. Bărbatul de 39 de ani a fost înmormântat duminică la Bârlad, plâns de întreaga familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şanse zero de supravieţuire în urma leziunilor suferite de bărbatul căzut de la etajul şapte.
 Vizualizări articol: 5632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 3 voturi
Şanse zero de supravieţuire în urma leziunilor suferite de bărbatul căzut de la etajul şapte2.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ouă scoțiene Un fel de chiftele gigant, cu un ou fiert în mijloc, savuroase, ușor de făcut și comod de transportat dacă vrem să le luăm cu noi pe post de gustare... Pentru petrecerile "cu ștaif”, dacă nu vrem să șocăm invitații cu uriașe... Citeşte