Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 dec 2015 - Anul XX, nr. 293 (6105)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Colinde şi cadouri

,,Dăruind devenim mai buni”, acţiune umanitară organizată de preşcolarii de la Grădiniţa „Prichindel”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă (CSEI) Suceava a avut loc miercuri, 16 decembrie, acţiunea umanitară ,,Dăruind devenim mai buni”, organizată de preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel”. Cei mici au adus cu ei „colinde şi cadouri”, pe care le-au dăruit din suflet copiilor cu nevoie speciale de la Centrul Şcolar Suceava. Acțiunea face parte din proiectul educațional județean ,,Micul creștin”, coordonat de profesoara Olga Lența.

La acțiune au participat Grupa Mare C, Grupa Mare D și Grupa Mijlocie C, coordonate de prof. Alina Cozma, prof. Carmen Ilie, prof. Mihaela Lihănceanu, prof. Genoveva Postolache, prof. Getta Murariu și prof. Olga Lența. Ajutați de părinți, preșcolarii le-au dăruit copiilor de la CSEI cadouri constând în dulciuri, fructe și jucării.

Coordonatorul proiectului educațional județean ,,Micul creștin”, prof. Olga Lența, ne-a spus că, în urma acțiunii umanitare ,,Dăruind devenim mai buni”, „preșcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit <Prichindel> au reușit să aducă bucurie în sufletul copiilor de la Centrul Școlar Suceava, pentru a simţi şi ei magia sărbătorilor de iarnă. Prin aceste acţiuni, preşcolarii învață să devină toleranți, iubitori față de alți copii, cultivându-și comportamentul empatic, moral-religios”.

Profesoara Elena Jianu, gazda evenimentului organizat la Centrul Şcolar Suceava, le-a mulțumit părinților şi copiilor pentru gestul nobil pe care l-au făcut pentru elevii cu nevoi speciale, urându-le tuturor sărbători fericite.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Dăruind devenim mai buni”, acţiune umanitară organizată de preşcolarii de la Grădiniţa „Prichindel”.
 Vizualizări articol: 1743 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Dăruind devenim mai buni”, acţiune umanitară organizată de preşcolarii de la Grădiniţa „Prichindel”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tartă rapidă cu mere ca la cantina studentului (de post) Acest desert simplu, de post, poate fi pregătit atât în formă de tartă și porționată felii, cât și în porții mari, în tăvi standard, tăiată apoi în bucăți de forma și dimensiunea dorită. Se poate pregăti, de... Citeşte