Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2015 - Anul XX, nr. 283 (6095)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Spectacol caritabil

Elevii Colegiului „Petru Rareş” vor strânge bani pentru copiii îngrijiţi de părintele Mihai Negrea, din Podul Coşnei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava organizează în data de 11 decembrie, începând cu ora 19.00, pe scena Casei de Cultură Suceava, spectacolul caritabil 

„Care-i treaba cu Crăciunul?”.

Fondurile strânse în urma evenimentului vor fi donate preotului Mihai Negrea, de la Podul Coşnei, părinte pentru peste 100 de copii şi tineri care provin din familii dezorganizate, cu o situaţie materială precară.

Părintele Mihai Negrea şi-a dedicat viaţa copiilor orfani ori ai căror părinţi nu îi pot îngriji, iar elevii de la „Petru Rareş” vor să-i întindă o mână de ajutor. Câţiva copii locuiesc efectiv la mănăstirea din Podul Coşnei, iar pentru alte câteva zeci părintele Negrea asigură, săptămână de săptămână, pachete cu alimente, dulciuri, hăinuţe şi rechizite. Totodată, la Vatra Dornei, preotul Negrea a deschis un centru de copii într-o clădire abandonată de zece ani (Casa Vladimir), pe care faţa bisericească a luat-o în administrare şi pe care a transformat-o într-o nouă casă pentru peste 50 de copii.

 

„Spectacol din suflet, pentru un minunat grup de copii”

„În decursul ultimelor decenii, Crăciunul nu a mai adus aceeaşi bucurie în sufletele oamenilor. Să fie ninsoarea care ne trădează chiar în ziua de Crăciun sau percepţia mult prea schimbătoare a generaţiilor tinere? În amintirea spectacolului caritabil din 2014, organizat de colegiu, care a reuşit să <dezgheţe> sufletele publicului nu doar prin cazul prezentat, care încă se bucură de ajutor, ci şi prin diversitatea momentelor care au fascinat spectatorii, putem afirma că misterul acestui an ce va intriga fiecare curios va fi realizat sub forma unui spectacol din suflet, pentru un minunat grup de copii”, au transmis liceenii.

Desfăşurarea acestui eveniment va avea loc sub îndrumarea profesorilor Camelia Butnaru, Laura Ciurari, Isabela Tabarcea şi Cristian Doboş, Daniela Dungeanu, directoarea colegiului, şi Anca Greculeac, adjuncta colegiului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Colegiului „Petru Rareş” vor strânge bani pentru copiii îngrijiţi de părintele Mihai Negrea, din Podul Coşnei.
 Vizualizări articol: 2252 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Elevii Colegiului „Petru Rareş” vor strânge bani pentru copiii îngrijiţi de părintele Mihai Negrea, din Podul Coşnei5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Praz umplut (de post) Mai puțin cunoscut decât sărmăluțele și ardeii umpluți, prazul burdușit cu umplutură de orez, verdețuri și condimente este cel puțin la fel de gustos și consistent.Avem nevoie de:3 fire de praz cât mai gros, o cană de orez cu bob rotund,... Citeşte