Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 nov 2015 - Anul XX, nr. 276 (6088)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anulare

Smokie nu va mai concerta la Suceava de Ziua Naţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Legendara trupă rock Smokie nu va mai concerta la Suceava pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a lăsat să se înţeleagă faptul că motivele care au dus anularea concertului ţin mai mult de aspecte „birocratice”. Cătălin Nechifor a precizat că în momentul de faţă administraţia judeţeană încearcă să găsească o altă soluţie pentru a înlocui formaţia Smokie. Trupa de rock britanică Smokie a fost înfiinţată în anul 1968, avându-i iniţial în componenţă pe Chris Norman, voce şi chitară armonică, Alan Silson, la chitară solo, Terry Utley, la chitară bas, şi Pete Spencer, la baterie. Dintre aceştia, doar basistul se mai regăseşte în actuala componenţă a trupei.

Concertul trupei Smokie urma să fie organizat de Consiliul Judeţean Suceava, împreună cu Muzeul Bucovinei şi Centrul Cultural Bucovina. Pentru organizarea evenimentelor de Ziua Naţională, dar şi a celor de pe data de 28 noiembrie a.c., de Ziua Bucovinei, Consiliul Judeţean Suceava a alocat o sumă de 210.000 de lei. Din această sumă, cei mai mulţi bani, respectiv 30.000 de euro, reprezentau onorariul trupei Smokie. Mai trebuie spus că în concertul de Ziua Naţională organizat de Consiliul Judeţean va mai cânta trupa Hara, care va primi un onorariu de 1.800 de euro.

De Ziua Bucovinei, pe 28 noiembrie, la Suceava vor avea loc o paradă a portului popular, eveniment care se va desfăşura la Centrul pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene, şi spectacole de muzică populară susţinute pe esplanada Casei de Cultură de artişti din judeţ şi din Cernăuţi, din Ucraina. Spectacolele organizate în Suceava de Ziua Bucovinei se vor încheia cu recitalul Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” şi al interpretei Margareta Clipa, care va începe la ora 18:30. Ziua de 28 noiembrie a fost recunoscută oficial, prin lege, drept Ziua Bucovinei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Smokie nu va mai concerta la Suceava de Ziua Naţională.
 Vizualizări articol: 1561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smokie nu va mai concerta la Suceava de Ziua Naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă franțuzească de ceapă (versiunea de post) Considerată un deliciu tipic francez, supa savuroasă de ceapă, în versiunea ei originală, se face cu zeama în care au fiert îndeling oase de vită. Se poate pregăti însă o variantă mai simplă, de post, ușor diferită la gust,... Citeşte