Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 nov 2015 - Anul XX, nr. 273 (6085)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control trafic

Transporturi de lemn fără acte, confiscate de poliţişti şi silvicultori

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două transporturi de lemn fără acte au fost interceptate de echipe formate din poliţişti şi silvicultori, care au fost angrenate într-o acţiune de control pe DN 17A, în zona satului Vatra Moldoviţei. Controlul în trafic s-a derulat vineri seară, cu personal din cadrul Ocolului Silvic Vama şi poliţişti de la posturile arondate Secţiei 14 de Poliţie Rurală Vama.

Într-un prim caz, în jurul orei 17.20, a fost oprit pentru control un autocamion marca MAN, cu semiremorcă, la volanul căruia se afla Mihai B., în vârstă de 35 de ani, din comuna Vama. Maşina era încărcată cu cherestea, iar conducătorul auto nu avea aviz de însoţire a materialului lemnos.

„La depozitul aparţinând Ocolului Silvic Vama, conducătorul auto a fost sancţionat în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, iar cantitatea de şase metri cubi de cherestea a fost confiscată  şi predată pe bază de proces-verbal”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.  

La puţin timp, tot vineri, în jurul orei 18.00, aproximativ în aceeaşi zonă, a mai fost oprit pentru control un autocamion MAN, care făcea tot un transport de lemn fără acte. La volan a fost identificat Adrian T., în vârstă de 31 de ani, din comuna Vatra Moldoviţei, care transporta lemn rotund răşinoase, fără a exista aviz de însoţire şi date despre provenienţa lemnului. Şi în acest caz şoferul a fost amendat, iar cantitatea de 17,69 mc lemn a fost confiscată. 

„Poliţiştii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama vor continua verificările pentru stabilirea provenienţei materialului lemnos confiscat”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transporturi de lemn fără acte, confiscate de poliţişti şi silvicultori.
 Vizualizări articol: 2095 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transporturi de lemn fără acte, confiscate de poliţişti şi silvicultori0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Multa ipocrizie! trimis de
(23 nov 2015, 13:13:09
Au iesit politia si organele silvice la control? Nu se poate asa ceva!!!Sunt ani de zile in care au lipsit cu desavarsire,nu au existat pur si simplu.Asa zisi administratori ai padurilor sunt in realitate hotii padurilor;fara stirea lor nu misca nimic iar lemnarii stiu lucrurile astea.Sunt in cardasie si fura nestingheriti in continuare.Ba din contra,parca mai ceva ca inainte.Au reusit si au redus achizitia de lemn a austriacului(care de altfel cumpara legal si platea impozite statului),iar acum o"administreaza" dupa bunul plac,nu ca pe o resursa naturala a statului si de fapt a noastra a tuturor,ci ca pe o mostenire de la stramosii lor.Ca simplu cetatean si totodata coproprietar al acestor paduri ca toti cetatenii acestei tari, ma simt umilit de aceste institutii ale statului care nu-si fac treaba si sunt revoltat atunci cand citesc astfel de articole care nu fac altceva decat sa arunce cu praf in ochii nostri!!!In realitate zi de zi in fiecare localitate de munte trec zilnic sute de camioane cu material lemnos fara acte aducand in buzunarele celor mai sus mentionati, bani negri care sunt folositi in fel si chip.E trist sa povestim intr-o zi nepotilor nostri ca pe aici au fost paduri,dar niste oameni fara scru ☭ au distrus-o fara ca noi sa facem ceva.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sos fin de ardei copți pentru paste ( fără foc, de post) Acest deliciu rapid, pregătit la rece, este versatil și se poate folosi pentru paste ori orez sau ca adaos în salate, în perioada de post. Cei ce nu postesc îl pot folosi ca pastă tartinabilă (în amestec cu cașcaval ras ori... Citeşte