Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 nov 2015 - Anul XX, nr. 269 (6081)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Tinerii din PSRO Suceava au marcat Ziua Internaţională a Studenţilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Judeţeană de Tineret a Partidului Social Românesc, condus la nivel central de Mircea Geoană, a organizat recent un eveniment pentru a marca Ziua Internaţională a Studenţilor. La eveniment au fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSRO, Constantin Ibănescu, şi alţi reprezentanţi din conducerea filialei. În cadrul întâlnirii, Constantin Ibănescu a ţinut să remarce faptul că studenţii fac parte din populaţia vulnerabilă, deoarece în situaţia actuală economică, odată încheiată perioada studiilor, „începe călătoria spre organizarea profesională”. El a arătat că organizaţia de tineret a PSRO Suceava este formată în majoritate din studenţi aflaţi la finalul studiilor şi care doresc „îndrumare şi orientare spre ceea ce este mai bun”.

Întâlnirea organizată de tinerii din PSRO Suceava a avut mai multe subiecte de discuţie, printre care tranziţia de la şcoală pe piaţa muncii şi strategii de orientare de la viaţa de student la cea de angajat sau antreprenor, dar şi participarea activă la proiectul i74.ro prin voluntariat şi implicare activă a tinerilor pentru promovarea şi concretizarea iniţiativei legislative, stipulată în Constituţia României. De asemenea, tinerii din PSRO Suceava au fost informaţi despre principiul transparenţei totale în administraţia publică, ca soluţie pentru schimbare şi dezvoltare a societăţi, la care tinerii, în general, şi studenţii, în mod special, pot lua parte.

“Un alt subiect discutat a fost şi dezvoltarea unei atitudini de tip participativ a tinerilor prin implicarea în mod direct în viaţa comunităţii împreună cu acţiuni de inițiere de dezbateri cu privire la problemele comunităţii şi identificarea de soluţii realizabile ce pot schimba comportamentul de pasivitate al tinerilor din societate faţă de situaţia actuală”, a mai spus Constantin Ibănescu.

La întâlnire au mai fost prezenţi preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PSRO, Bianca Georgiana Mihai, liderul tinerilor din municipiul Suceava, Alexandru Vacarciuc, dar şi candidatul acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al Sucevei la alegerile de anul viitor, Mihai Câmpan.

Constantin Ibănescu a ţinut să mai precizeze faptul că Organizaţia Judeţeană a PSRO Suceava are membri activi în toate municipiile şi oraşele sucevene, precum şi în comunele limitrofe, „membrii partidului fiind pregătiţi moral şi fizic pentru alegerile din 2016”. El a mai spus că programul politic al PSRO, „România Socială”, este unul autentic de stânga, cu 160 de măsuri care pot contribui la relansarea societăţii româneşti în toate domeniile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii din PSRO Suceava au marcat Ziua Internaţională a Studenţilor.
 Vizualizări articol: 1730 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tinerii din PSRO Suceava au marcat Ziua Internaţională a Studenţilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorba de linte roșie (de post) Amatorii de borș de fasole sigur vor iubi și acest preparat, care, după prima degustare, le va părea probabil mai savuros și mai rafinat. Sub diferite versiuni, ciorba de linte roșie, simplă, ieftină și foarte hrănitoare, este mult folosită în... Citeşte