Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 nov 2015 - Anul XX, nr. 266 (6078)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violenţă în familie

L-a urmărit şi lovit cu maşina pe fratele său, iar pe fiul acestuia l-a călcat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din satul Slobozia Sucevei, comuna Grăniceşti, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru fapte grave, fiind acuzat că i-a urmărit cu o maşină pe fratele său şi pe cei doi fii ai acestuia, cu intenţia de a-l ucide pe primul. 

De altfel, inculpatul l-a lovit cu maşina în două rânduri pe fratele său, în timp ce pe unul dintre fiii acestuia l-a călcat cu o roată a automobilului, provocându-i leziuni grave.

 

A trecut cu maşina peste corpul unui copil, în încercarea de a-l lovi pe fratele său

Scenele violente s-au petrecut pe 21 august 2015.

Din ancheta procurorilor rezultă că între Ilie Hapiuc şi fratele său Toader, în vârstă de 42 de ani, există o stare de animozitate veche şi foarte pronunţată. În acest context, pe 21 august, Ilie Hapiuc, aflat la volanul unui Opel Astra, pe raza satului Slobozia Sucevei, l-a observat pe fratele său şi pe cei doi băieţi ai acestuia, în timp ce se îndreptau spre casele lor pe biciclete. Autorul a accelerat autoturismul şi s-a deplasat în viteză spre zona de imaş în care se aflau cei trei.

În primă fază, rezultă din anchetă, autorul i-a lovit cu maşina pe fratele său şi pe unul din fiii acestuia, în vârstă de 16 ani.

„Ulterior, inculpatul a oprit maşina şi a întors-o, cu intenţia de a-l lovi a doua oară pe fratele său. În momentul când a făcut această manevră de întoarcere a trecut cu roţile maşinii peste corpul victimei H. D. L. (n.r. minorul de 16 ani). În continuare, inculpatul s-a deplasat spre fratele său, care tocmai se ridicase de pe iarbă, după ce a fost proiectat ca urmare a primului impact, iar în momentul în care a ajuns lângă acesta l-a atins cu partea laterală a maşinii, în acest mod victima fiind lovită a doua oară”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Episodul 2: a coborât din maşină şi şi-a atacat fratele cu o lopată

Scenele violente nu s-au oprit aici. Inculpatul a oprit maşina şi a scos din portbagaj o lopată. Şi fratele său a luat din iarbă o botă din răchită, arată anchetatorii, între cei doi urmând o nouă altercaţie violentă. Această altercaţie a fost oprită de poliţiştii care au ajuns la faţa locului după un prim apel la 112.

Cel mai grav rănit a fost minorul de 16 ani, care a fost diagnosticat cu leziuni care au necesitat 44-45 de zile de îngrijiri medicale în vederea vindecării. În privinţa tatălui său, acesta a fost diagnosticat cu excoriaţii care au necesitat 2-4 zile de îngrijiri medicale.

 

Va fi judecat pentru trei infracţiuni

Revenind la inculpat, în urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentraţie de 0,88 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

Ilie Hapiuc a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de „tentativă la violenţă în familie” (asimilată tentativei de omor, dar pedepsită mai aspru când este vorba de o agresiune între membrii familiei), „distrugere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului". 

Dosarul se va judeca, în prima sa fază, la Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului L-a urmărit şi lovit cu maşina pe fratele său, iar pe fiul acestuia l-a călcat.
 Vizualizări articol: 3536 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
L-a urmărit şi lovit cu maşina pe fratele său, iar pe fiul acestuia l-a călcat5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Rulade studențești Se pot pregăti rapid din ingrediente la îndemână prin orice cameră de cămin, necesită efort minim și se pot savura la orice oră, pentru că sunt delicate și ușoare.Avem nevoie de:12 felii de pâine albă (preferabil din cea ambalată... Citeşte