Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2015 - Anul XX, nr. 264 (6076)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Marian Andronache va candida din partea Mişcării Populare pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful Direcţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava, Marian Andronache, este susţinut de Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Candidatura lui Marian Andronache este agreată inclusiv de preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu. În cursul zilei de marţi, 10 noiembrie, o delegaţie din partea Mişcării Populare Suceava a participat la Bucureşti la o întâlnire cu liderii naţionali ai partidului, respectiv Traian Băsescu, prim-vicepreşedintele Cristian Diaconescu, preşedintele executiv Eugen Tomac şi secretarul general Dorel Onaca.

„În acest context, a fost prezentat şi profilul de viitor primar de care sucevenii şi Suceava au nevoie. Un specialist în administraţie, un om tânăr, un om cinstit, un om care nu a mai fost înregimentat politic, care cunoaşte realităţile din municipiul Suceava şi un om care este capabil să genereze şi să realizeze proiecte. Mişcarea Populară Suceava a identificat acest profil de viitor primar în persoana domnului inginer Marian Andronache, a cărui experienţă în administraţie deja o cunosc mulţi suceveni”, a declarat liderul Mişcării Populare Suceava, Corneliu Popovici. El a adăugat că „după un dialog sincer, onest şi constructiv” între Marian Andronache şi preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, atât acesta, cât şi ceilalţi lideri naţionali ai partidului „s-au declarat încântaţi de soluţia propusă de MP Suceava”. Corneliu Popovici a subliniat că liderii naţionali ai Mişcării Populare vor susţine candidatura lui Marian Andronache, fiind convinşi că este o alegere „corectă, cinstită şi capabilă” să câştige Primăria Suceava.

Marian Andronache are 50 de ani şi conduce cea mai mare direcţie din cadrul Primăriei Suceava. Andronache lucrează în Primăria Suceava începând din anul 1994, iar din 1997 a preluat conducerea actualei Direcţii a Domeniului Public.

Pe de altă parte, făcând referire la discuţiile cu liderii naţionali ai partidului, Corneliu Popovici a mai declarat că „activitatea de până acum a MP Suceava a fost apreciată, rezultatele obţinute până acum în scrutinurile electorale fiind încurajatoare. A fost apreciată şi calitatea resursei umane de care dispune MP Suceava, iar faptul că tot mai mulţi tineri se alătură acestui proiect politic confirmă faptul că Mişcarea Populară Suceava este un partid deschis care oferă şi primeşte valoare”. Popovici a spus că organizaţia pe care o conduce susţine ca alegerile pentru funcţia de primar să aibă loc în două tururi de scrutin, dar şi reducerea numărului de parlamentari la 300. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache va candida din partea Mişcării Populare pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 2924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 8 voturi
Marian Andronache va candida din partea Mişcării Populare pentru Primăria Suceava4.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pâine de casă cu secară şi maia Nu e chiar simplu de făcut şi durează mult pregătirile, dar mirosul acestei pâini de casă sănătoase şi gustul ei special vă vor face să o încercaţi iar şi iar.Avem nevoie de:250 g făină integrală de secară, 750g făină de grâu tip... Citeşte