Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2015 - Anul XX, nr. 262 (6074)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proceduri

CJ Suceava a aprobat schimbul de teren cu Romsilva pentru construirea unui punct de belvedere pe Piatra Şoimului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava a aprobat o hotărâre prin care 150 de metri pătraţi din proprietatea privată a judeţului vor fi daţi Regiei Romsilva pentru un schimb de terenuri în vederea amenajării unui punct de belvedere pe Piatra Şoimului de pe masivul Rarău. Hotărârea prevede compensarea cu acest teren a unei suprafeţe de 48 de metri pătraţi administrată de Regia Autonomă Romsilva, prin Direcţia Silvică Suceava, pe care ar urma să fie construit noul obiectiv turistic, de tip skywalk. Terenul pe care îl va ceda Consiliul Judeţean Suceava este situat în intravilanul municipiului Suceava, în cadru Ocolului Silvic Adâncata. De asemenea, administraţia judeţeană va deconta cheltuielile reprezentând plata anticipată a obligaţiilor băneşti prevăzute prin lege pentru ocuparea terenurilor forestiere în alte scopuri decât cele silvice, în valoare de aproape 1.700 de lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, declara recent că vrea ca lucrările pentru amenajarea noului punct de belvedere, despre care a spus că este unic în România, să înceapă cât mai repede, astfel încât acesta să poată fi dat în folosinţă anul viitor. Punctul de belvedere de tip skywalk va fi o structură care va fi construită predominant din sticlă, cu pardoseala transparentă, care va permite o vizibilitate mai mare a zonei montane. În noul punct de belvedere ar urma să fie montate şi mai multe telescoape pentru observarea peisajului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava a aprobat schimbul de teren cu Romsilva pentru construirea unui punct de belvedere pe Piatra Şoimului.
 Vizualizări articol: 1877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
CJ Suceava a aprobat schimbul de teren cu Romsilva pentru construirea unui punct de belvedere pe Piatra Şoimului4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de sâmburei (reţeta moldovenească) Dacă italiana ”cucina povera” a reuşit să dea lumii întregi reţete celebre azi, precum pizza ori polenta, bucătăria săracului de pe la noi nu este mai prejos în simplitate şi savoare. Chiar dacă mămăliguţa şi polenta sunt... Citeşte