Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2015 - Anul XX, nr. 259 (6071)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Guvernul a alocat 13,66 de milioane de lei pentru drumurile din judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Guvernul României a alocat recent o sumă de 13,66 milioane de lei pentru drumurile judeţene şi comunale din Suceava. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că suma alocată este a doua ca mărime din ţară, fondurile fiind stabilite în funcţie de lungimea reţelelor de drumuri şi de necesităţile de finanţare. Nechifor a explicat că luni va avea loc o şedinţă a CJ Suceava în care va fi rectificat bugetul judeţului cu această sumă, urmând să fie aprobată şi alocarea banilor către primării în baza ordonanţei Guvernului de rectificare a bugetului de stat. El a spus că după rectificarea bugetului vor fi stabilite şi lucrările care vor fi efectuate pe drumurile judeţene.

Cătălin Nechifor a ţinut să precizeze că suma de 13,66 milioane de lei reprezintă peste 50% din totalul sumelor alocate anul acesta pentru drumuri. El a precizat că totalul sumelor alocate anul acesta pentru drumurile judeţene din Suceava depăşeşte suma de 10 milioane de euro. Şeful administraţiei judeţene a declarat că recent, tot pentru drumurile judeţene a fost alocată o sumă de cinci milioane de lei, din care s-au început lucrările de modernizare a drumurilor din Muşeniţa, Fălticeni – Horodniceni şi Podu Vlădichii – Burla.

„Vreau să-i mulţumesc mult premierului Victor Ponta pentru că a susţinut întotdeauna judeţul Suceava şi nevoile sale. Şi cred că lucrul acesta trebuie să-l facem apăsat, pentru că vreau să amintesc că la ultima rectificare judeţul a primit o sumă de 19 milioane de lei pentru a putea stinge datoriile pe care primăriile sucevene le aveau în cadrul programului Suceava – utilităţi şi mediu”, a spus Nechifor.

El a ţinut să sublinieze faptul că în ultimii ani Guvernul a alocat sume din ce în ce mai mari pentru echilibrarea bugetelor localităţilor sucevene. Nechifor a arăta că dacă în anul 2009 suma alocată în acest scop judeţului Suceava a fost de 148 de milioane de lei, în 2015 a fost de 228 de milioane de lei, sumă în care nu sunt incluse fondurile primite la ultima rectificare bugetară.

„Trebuie să mulţumesc Guvernului, premierului Ponta pentru că au reuşit să aducă creştere economică în România, stabilitate, şi sunt convins că Victor Ponta va merge mai departe”, a încheiat Nechifor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul a alocat 13,66 de milioane de lei pentru drumurile din judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1851 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Guvernul a alocat 13,66 de milioane de lei pentru drumurile din judeţul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Borșul de urzici uscate al babei Rahila Rețeta provine dintr-un foarte vechi caiet al unei bunicuțe din Dorohoi, care, pentru că a trăit vremurile crunte ale foametei, a învățat să nu risipească nimic, nici măcar frunzele de urzică... Deși foarte modest în aparență,... Citeşte