Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 nov 2015 - Anul XX, nr. 257 (6069)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Aproape 50 de kilometri de drumuri judeţene au fost modernizaţi anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 50 de kilometri de drumuri judeţene au fost modernizaţi anul acesta din fonduri alocate din bugetul Consiliului Judeţean Suceava. Preşedintele acestei instituţii, Cătălin Nechifor, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că lucrările au constat în tratamente bituminoase, turnare de covoare asfaltice şi îmbrăcăminte bituminoasă uşoară. Cătălin Nechifor a arătat că în cadrul programului de lucrări privind reparaţiile şi întreţinerea drumurilor judeţene au fost efectuate lucrări în Cornu Luncii, Mălini – Văleni, Mălini, Breaza, Vultureşti, Valea Moldovei, Marginea – Volovăţ, Mihoveni – Costâna, Hânţeşti, Bogata, Mesteceni – Dumbrăviţa. El a adăugat că în perioada imediat următoare vor fi finalizate lucrările de modernizare a 10 kilometri de drumuri judeţene pe rutele Fălticeni – Rotopăneşti – Horodniceni, Burla – Vadu Vlădichii şi Baineţ – Muşeniţa. Nechifor a adăugat că prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală se vor finaliza în scurt timp şi lucrările la drumul judeţean Probota – limita cu judeţul Iaşi, pe o distanţă de patru kilometri.

„Momentul de bilanţ va fi anul viitor, când o să spunem exact ce am făcut din 2012 şi până în prezent. S-au făcut foarte multe lucrări pe drumuri şi, evident, piesa centrală o reprezintă Transrarăul, care este un drum deja intrat în conştiinţa publică, un drum extrem de important, la concurenţă şi de interes naţional alături de Transfăgărăşan şi Transalpina”, a precizat Cătălin Nechifor. 

Preşedintele CJ Suceava a subliniat că Direcţia de Drumuri şi Poduri a început montarea de indicatoare în mai multe zone ale judeţului cu distanţele către Aeroportul „Ştefan cel Mare”, astfel încât accesul către acesta să fie cât mai facil. El a mai precizat că şi pe drumul judeţean care face legătura cu aeroportul din DN 29 vor fi montate indicatoare rutiere noi. Cătălin Nechifor şi-a exprimat speranţa că în cursul anului viitor, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale va realiza lucrările pentru amenajarea unor benzi suplimentare de stocaj în intersecţia dintre DN 29 şi drumul judeţean care face legătura cu aeroportul.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a mai adăugat că tot anul acesta au fost realizate marcaje rutiere pe 268 de kilometri de drumuri judeţene, iar în perioada următoare astfel de lucrări vor continua pe alţi 303 de kilometri. Nechifor a ţinut să precizeze faptul că anul acesta au fost trasate 102 de treceri de pietoni pe drumurile judeţene din apropierea unităţilor de învăţământ. Şeful administraţiei judeţene a spus că una dintre problemele cu care se confruntă Direcţia de Drumuri este furtul indicatoarelor rutiere. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 50 de kilometri de drumuri judeţene au fost modernizaţi anul acesta.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Aproape 50 de kilometri de drumuri judeţene au fost modernizaţi anul acesta1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură cu lămâie Această prăjitură răcoritoare și aromată o putem întâlni, fie tăiată în diferite forme, fie ca tartă savuroasă, în cofetăriile din numeroase țări, din Marea Britanie până în Brazilia. Rețeta este aproape identică... Citeşte