Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2015 - Anul XX, nr. 247 (6059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Măsură

Şase locuri de joacă, modernizate de Primăria Suceava din fonduri proprii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Săptămâna aceasta au fost demarate lucrările de montare a instalaţiilor de joacă pentru copii în şase locuri de joacă existente, în care municipalitatea suceveană a ridicat toate structurile uzate şi a curăţat terenul de orice obstacole. Două dintre locurile de joacă noi sunt aproape finalizate, în cartierul Burdujeni, unul lângă Penny Market, cu o suprafaţă de 28x18 mp, şi doilea, de 15x13 mp, în apropierea Şcolii Nr. 11 „Miron Costin”,  pe strada Păcii nr. 19, lângă bl. 121.

Alte patru locuri de joacă noi vor fi la dispoziţia celor mai mici dintre suceveni zilele următoare, ritmul în care se lucrează la montarea instalaţiilor achiziţionate de Primăria Suceava fiind unul alert.

„Termenul contractual de finalizare a acestora este 30 octombrie, dar, cu certitudine, vor fi gata în următoarele zile. Ritmul în care se desfăşoară lucrările este unul intens, cel mai mare dintre spaţiile de joacă, cel din Burdujeni, din vecinătatea supermarketului Penny, fiind deja finalizat în numai două zile. În paralel montăm şi noi coşurile de gunoi şi băncile de pe lateralele spaţiilor de joacă, se lucrează într-un ritm intens şi le vom avea pe toate montate la termen”, a declarat viceprimarul Ovidiu Doroftei.

 Celelalte spaţii de joacă renovate în totalitate de Primăria Suceava, din fonduri proprii, sunt în cartierul Obcini - pe strada Staţiunii nr. 15, lângă blocul F1, în cartierul George Enescu (lângă Piaţa Mică), pe Aleea Saturn nr. 5, pe o suprafaţă de 15x13 mp, în Areni, pe strada Mărăşeşti nr. 35, de lângă blocul A 10, în vreme ce un loc de joacă mai mic, de 100 de mp, al doilea din cartierul George Enescu, va fi reamenajat pe strada Luceafărului nr. 7, bloc E63 (lângă MotoVelo).

Valoarea de achiziţie a echipamentelor cu care sunt dotate cele şase locuri de joacă  este de 307,591 lei.

 

Pardoseală elastică la toate locurile de joacă noi, de anul viitor

Un alt element de noutate în privinţa spaţiilor de joacă pentru copii este cel de înlocuire a pardoselii de beton a acestora sau a celei de balast cu o suprafaţă sintetică, elastică, care îi protejează mai bine pe micuţi la eventuale căzături.

„An de an s-au făcut lucrări de reparaţii a locurilor de joacă, acum le înlocuim pe cele existente, dar prea uzate pentru a fi utilizate, aşa cum procedăm acum cu aceste locuri de joacă. Pentru anul viitor avem în vedere ca la noile locuri de joacă să montăm pardoseală elastică, precum la cele două locuri de joacă făcute anul acesta de probă, în Parcul Copilului şi în Parcul Areni”, a adăugat viceprimarul sucevean.

Această idee va fi pusă în practică după ce se va vedea cum se va “prezenta” în primăvară pardoseala elastică de la locurile de joacă menţionate, în condiţiile în care temperaturile din iarnă sunt destul de scăzute la Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase locuri de joacă, modernizate de Primăria Suceava din fonduri proprii.
 Vizualizări articol: 2486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şase locuri de joacă, modernizate de Primăria Suceava din fonduri proprii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei