Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2015 - Anul XX, nr. 247 (6059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

O tânără care şi-a înjunghiat un amic în zona inimii, arestată preventiv după ce a încălcat controlul judiciar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Suceava, trimisă în judecată pentru infracţiunea de tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat un amic în zona inimii, a fost arestată preventiv de Tribunalul Suceava, acum două zile, magistraţii schimbând măsura controlului judiciar cu cea a arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost luată în urma solicitării poliţiştilor din cadrul Biroului Supravegheri Judiciare, care au constatat că aceasta a încălcat cu rea-credinţă obligaţiile impuse de organul judiciar atunci când a fost lăsată în libertate, sub control judiciar. Din informaţiile pe care le avem, aceasta nu a respectat graficul de supraveghere impus de anchetatori.

Maria Arabela Lupu a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru o faptă comisă pe 31 mai a.c., într-un bloc de garsoniere din Suceava. 

Din scenariul conturat de procurorul criminalist care a anchetat cazul rezultă că tânăra s-a întâlnit, în ziua de 31 mai, în jurul orei 16.00, cu un prieten, Ciprian G., în vârstă de 28 de ani, într-un bar din cartierul Burdujeni, unde cei doi au consumat cantităţi importante de alcool. Aceştia au mers apoi în locuinţa tânărului, unde au continuat să bea, după care, aproape de miezul nopţii, s-au deplasat la o altă cunoştinţă, în blocul de garsoniere 48A, cunoscut ca „Blocul groazei” de pe Mărăşeşti. Aici, rezultă din anchetă, fata s-a luat la ceartă cu un alt bărbat, un anume Victor C., care a insultat-o şi a lovit-o pe inculpată, după care, la cererea proprietarei garsonierei, agresorul a părăsit locuinţa. De aici încolo lucrurile au luat o turnură cu totul neaşteptată şi ilogică, ce poate fi pusă doar pe seama alcoolului. Tânăra a pus mâna pe un cuţit şi a început să strige că dacă respectivul nu ar fi plecat, l-ar fi omorât cu mâna ei. Amicul fetei, cel care o însoţise din Burdujeni, a încercat să o calmeze şi i-a cerut să lase cuţitul jos.Inculpata l-a lovit însă pe tânărul care îi era amic în zona hemitoracelui stâng, la mică distanţă de inimă. Tânărul a fost operat de urgenţă. Având în vedere zona în care a fost înjunghiat tânărul, în imediata apropiere a inimii, fapta a fost încadrată la infracţiunea de tentativă de omor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără care şi-a înjunghiat un amic în zona inimii, arestată preventiv după ce a încălcat controlul judiciar.
 Vizualizări articol: 4853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O tânără care şi-a înjunghiat un amic în zona inimii, arestată preventiv după ce a încălcat controlul judiciar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei