Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2015 - Anul XX, nr. 247 (6059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Duminică

„Gaşca Zurli” vine la Shopping City Suceava cu spectacolul educativ „Am o căsuţă mică”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fenomenul naţional „Gaşca Zurli” vine duminică, 25 octombrie, de la ora 16:00, la Shopping City Suceava, pentru a susţine cel mai vesel spectacol pentru copii şi părinţi, intitulat ”Am o căsuţă mică”.

Cel mai inedit teatru privat pentru copii vine la Suceava cu un show interactiv, vesel, colorat şi educativ, în care cei mici şi cei mari vor putea să danseze, să cânte, să râdă şi să aplaude alături de Fetiţa Zurli, Clopoţel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

Spectacolul “Am o căsuţă mică” este o producţie originală plină de energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şi multă distracţie. Timp de o oră, copiii şi părinţii se vor bucura de ingredientele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie. La finalul spectacolului, artiştii vor lansa cartea ”Zboară, zboară Vrăjimăturică” şi vor oferi o sesiune de autografe pentru toţi cei prezenţi. În plus, cei mici vor putea să-şi achiziţioneze produsele personalizate marca Zurli. De asemenea, cei prezenţi la eveniment vor putea să participe în mod gratuit la o tombolă cu premii constând în cele mai cunoscute şi îndrăgite produse Zurli.

„Gaşca Zurli” îmbină perfect teatrul, muzica, poveştile şi magia într-un spectacol care îi vrăjeşte pe cei mici, îi ridică de pe scaun, îi amuză şi îi implică în distracţie. Cu sute de spectacole la activ, personajele Zurli împart buna dispoziţie ca nimeni altcineva şi vor fi cu siguranţă pe placul celor mici. La Shopping City Suceava, copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Gaşca Zurli” vine la Shopping City Suceava cu spectacolul educativ „Am o căsuţă mică”.
 Vizualizări articol: 1675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Gaşca Zurli” vine la Shopping City Suceava cu spectacolul educativ „Am o căsuţă mică”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei