Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 oct 2015 - Anul XX, nr. 247 (6059)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De negăsit

Căutări cu un câine de urmă în cazul dispariţiei misterioase a bătrânului din Brodina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dispariţia bătrânului Vasile Ţega, de 83 de ani, din Brodina, rămâne încă învăluită în mister, după 10 zile de când nu a mai fost văzut, în urma incendiului care i-a distrus gospodăria din satul Ehreşte. În urmă cu două zile, un câine de urmă a fost adus în zona satului din care a dispărut bătrânul, pentru a găsi indicii care să-i apropie pe anchetatori de elucidarea cazului. Câinele special antrenat a parcurs o mare parte din potecile şi ungherele ascunse ale pădurilor din jurul satului, însă nimic din ce căutau anchetatorii nu a fost descoperit în zonă. În urma incendiului de acum zece zile, poliţiştii criminalişti au ridicat de la faţa locului mai multe probe de fragmente osoase, găsite în interiorul casei, despre care se putea crede că i-ar fi aparţinut bătrânului. Acestea au fost trimise pentru expertizare la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, de unde se aşteaptă un rezultat care să ateste provenienţa lor. Între timp ancheta bate pasul pe loc, declaraţiile rudelor fiind contradictorii în legătură cu momentul în care bătrânul a fost văzut ultima dată. Sora acestuia, în vârstă de 75 de ani, le-a povestit anchetatorilor că ea a fost cea care a încercat să-i dea o mână de ajutor bătrânului în momentul incendiului, fiind cea care l-a văzut dispărând între flăcări, în interiorul casei. Pe de altă parte, rudele celui dispărut, care locuiesc în apropiere, spun că nu-l mai văzuseră pe bătrân de câteva zile înaintea producerii incendiului şi cred că acesta ar fi plecat la prieteni, în alt sat de peste munte. Poliţiştii au făcut verificări în această perioadă la toate mănăstirile, unde se crede că ar fi putut ajunge bătrânul. Nici una dintre aceste variante nu a adus însă nici un rezultat, cel dispărut fiind în continuare de negăsit.  Bărbatul de 83 de ani a dispărut în dimineaţa zilei de 13 octombrie, când la locuinţa acestuia a avut loc un puternic incendiu care i-a distrus întreaga gospodărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Căutări cu un câine de urmă în cazul dispariţiei misterioase a bătrânului din Brodina.
 Vizualizări articol: 1640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Căutări cu un câine de urmă în cazul dispariţiei misterioase a bătrânului din Brodina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei