Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2015 - Anul XX, nr. 236 (6048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sfârşit tragic

Fotbalistul dispărut înainte de a ajunge la o nuntă a fost găsit pe fundul unui iaz

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani dat dispărut de la sfârşitul săptămânii trecute, când plecase de la Câmpulung Moldovenesc la Vatra Dornei, unde urma să participe la nunta unui coleg de echipă, a fost găsit mort pe fundul unui iaz adânc de patru metri. Cadavrul lui Sandrino Gherine a fost descoperit vineri după-amiază, într-unul din iazurile de lângă pensiunea Poiana Izvoarelor din Vatra Dornei, acolo unde a avut loc nunta la care acesta nu a mai ajuns.

Anchetatorii nu se pot pronunţa încă cert privind cauza morţii, însă totuşi varianta unui nefericit accident pare foarte plauzibilă.

 

Nu a mai ajuns nici la nuntă şi nici acasă

Sandrino Gherine mai activa încă în Liga a IV-a de fotbal, la Dorna Vatra Dornei, şi antrena o grupă de copii de la Câmpulung Moldovenesc. În seara de 3 spre 4 octombrie, acesta urma să onoreze invitaţia unui coleg de echipă, care îl invitase la nunta sa. Sandrino a plecat spre Vatra Dornei cu o maşină, la volan fiind o rudă de-a sa. Sandrino Gherine a coborât din maşină lângă pensiune, însă nu a mai ajuns în local. Încă din acea seară, mai mulţi amici îngrijoraţi, aflaţi la nuntă, l-au căutat prin împrejurimi, însă nu au dat de el. Una din variantele vehiculate, care s-a dovedit eronată, era că Sandrino Gherine s-ar fi urcat într-o altă maşină şi a plecat. Exista aşadar posibilitatea ca acesta să fi plecat din zonă, amicii gândindu-se că şi-ar fi luat lumea în cap.

Totuşi, acesta nu a mai putut fi contactat la telefon, care era închis, şi nu a mai dat nici un semn de viaţă, iar apropiaţii au început să fie foarte îngrijoraţi, mai ales că acesta ţinea totdeauna legătura cu mama sa. Nici mediatizarea dispariţiei acestuia în Monitorul de Suceava nu a adus vreo veste de la Gherine, astfel că, ieri, s-au format echipe de căutare, din poliţişti şi jandarmi, care să perie zona pensiunii.

 

Au golit iazurile şi au dat de cadavru

Din păcate, ieri, cazul de dispariţie s-a elucidat în modul cel mai tragic posibil. Administratorul pensiunii a acceptat să golească iazurile cu păstrăv din apropiere, iar în unul din acestea a fost găsit cadavrul lui Gherine. Bărbatul avea telefonul în mână, iar anchetatorii bănuiesc că acesta vorbea la telefon şi, fiind întuneric, a căzut în iazul adânc şi s-a înecat. Lămuriri suplimentare sunt aşteptate de la medicii legişti care vor efectua astăzi necropsia asupra cadavrului.

 

Ultima întâlnire a lui Gherine cu fotbalul

Sandrino Gherine a jucat în cariera sa la multe echipe de fotbal din ţară, printre acestea şi FC Botoşani şi Cetatea Suceava. Din 2013, acesta se apucase şi de antrenorat.

Mihai Eremia, antrenorul cu care acesta lucra cu grupele de copii de la Câmpulung Moldovenesc, a povestit că Gherine era foarte pasionat de meseria de antrenor de fotbal, căreia i se dedica din ce în ce mai mult.

„Sâmbăta trecută (n.r. - pe 3 octombrie, cu câteva ore înainte de tragedie) a avut meci cu grupa de copii de 10 ani de la Câmpulung Moldovenesc. Ultima oară când am vorbit cu el la telefon era foarte bucuros că a câştigat acel meci important cu echipa rivală din Vatra Dornei”, a povestit Mihai Eremia despre ultimele vorbe schimbate cu Sandrino Gherine.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fotbalistul dispărut înainte de a ajunge la o nuntă a fost găsit pe fundul unui iaz.
 Vizualizări articol: 7427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Fotbalistul dispărut înainte de a ajunge la o nuntă a fost găsit pe fundul unui iaz4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei