Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2015 - Anul XX, nr. 214 (6026)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

DREPT LA REPLICĂ

Societatea S.C. Victor Construct S.R.L. dispune de resursele necesare pentru finalizarea tuturor proiectelor în care este implicată

Având în vedere articolul apărut în data de 11.09.2015 „Lucrări nerealizate, abateri de la proiect şi lipsă de personal, ingredientele pe care Victor Construct le oferă sucevenilor”, subscrisa SC VICTOR CONSTRUCT SRL Botoşani, reprezentată prin domnul MIHALACHI VICTOR administrator unic, vă rugăm ca în următorul număr, care va apărea în data de 15.09.2015, să corectaţi greşelile şi erorile din cadrul articolului prin care se aduc la cunoştinţă cititorilor afirmaţii total neadevărate, în totală neconcordanţă cu situaţia din teren, infirmate după cum urmează:

 

1) Proiectul de execuţie pe Strada Plevnei este finalizat în proporţie de 100%

- Proiectul de execuţie pe Strada Cuza Vodă este finalizat în proporţie de 100%

- Proiectul de execuţie pe Strada George Enescu este finalizat în proporţie de 100%

- Proiectul de execuţie pe Strada Mihai Eminescu este finalizat în proporţie de 100%

- Proiectul de execuţie pe Strada Mărăşti este finalizat în proporţie de 100%

- Proiectul de execuţie pe Strada Calea Unirii este finalizat în proporţie de 100%

- Proiectul de execuţie pe Strada Universităţii este finalizat în proporţie de 100%

- Proiectul de execuţie pe Strada Grigore Alexandru Ghica este finalizat în proporţie de 90%

- Proiectul de execuţie pe Strada Cernăuţi este finalizat în proporţie de 50%

- Proiectul de execuţie pe Strada Traian Vuia este finalizat în proporţie de 15%

 

Prin paragraful prezentat de dumneavoastră induceţi falsa idee că cei 61 de muncitori trebuie să demareze reabilitarea străzilor enunţate de dumneavoastră, iar realitatea din teren infirmă aceste lucruri, putându-se constata faptul că 6 străzi din 10 cuprinse în acest proiect sunt reabilitate în proporţie de 100%, o a 7-a stradă este finalizată în proporţie de 90%, urmând ca până la terminarea proiectului să fie finalizate şi celelalte 2 străzi (Cernăuţi şi Traian Vuia).

 

2) Societatea S.C. Victor Construct S.R.L. dispune de resursele necesare pentru finalizarea tuturor proiectelor în care este implicată.

3) În cadrul întregului articol aţi prezentat informaţii false fără a vă fi informat în prealabil asupra stării de fapt şi a stadiului fizic a Proiectului executat. Referitor la ridicarea Podului Cernăuţi şi la schimbarea aparatelor de reazem vă facem cunoscute următoarele aspecte:

- În data de 20 August 2015 s-a finalizat operaţiunea de ridicare a Podului de pe Strada Cernăuţi, ce a presupus următoarele operaţiuni tehnologice de înaltă precizie ce sunt finalizate:

- executarea schelelor mobile pentru accesul la bancheta cuzineţilor în vederea montării preselor hidraulice de înaltă performanta tehnică;

- vă rugăm în acest sens să vizualizaţi imaginile concludente ce descriu operaţiunile executate în Şantier.

- ridicarea tablierului cu numărul 1 cuprins între Culeea 1 şi Pila 1;

- schimbarea a 4 aparate de reazem din neopren mobile şi a 4 aparate de reazem din neoprene fixe;

- ridicarea tablierului cu numărul 2 cuprins între Pila 1 şi Pila 2;

- schimbarea a 4 aparate de reazem din neopren mobile şi a 4 aparate de reazem din neoprene fixe;

- ridicarea tablierului cu numărul 3 cuprins între Pila 2 şi Pila 3;

- schimbarea a 4 aparate de reazem din neopren mobile şi a 4 aparate de reazem din neoprene fixe;

- ridicarea tablierului cu numărul 3 cuprins între Pila 3 şi Culeea 2;

- schimbarea a 4 aparate de reazem din neopren mobile şi a 4 aparate de reazem din neoprene fixe.

În concluzie, operaţiunile de schimbare a celor 32 de aparate de reazem din neopren a fost finalizată în proporţie de 100%, respectând prevederile Proiectului Tehnic şi ale Normativelor aflate în vigoare. Operaţiunile au fost verificate şi confirmate de către Beneficiar prin Dirigintele de Şantier. Vă rugăm în acest sens să vizualizaţi imaginile concludente ce descriu operaţiunile executate în Şantier.

Pentru finalizarea cu succes a operaţiunilor de ridicare a Podului Cernăuţi s-au utilizat echipamente ultramoderne şi foarte sofisticate, manevrate şi operate de personal cu înaltă calificare tehnică: prese hidraulice tip Freyssiniet 100 Tof. şi Enerpac 200 Tof, şi pompe de înaltă presiune tip P5M cu presiune maximă de 1000 de bari. Operaţiunile au fost verificate şi confirmate de către Beneficiar prin Dirigintele de Şantier. Vă rugăm în acest sens să vizualizaţi imaginile concludente ce descriu operaţiunile executate în Şantier.

 

4) operaţiunile de turnare a covorului asfaltic s-au desfăşurat conform proiectului tehnic şi a normativelor aflate în vigoare, respectându-se în totalitate instrucţiunile Proiectantului şi a Verificatorilor de Proiecte.Operaţiunile au fost verificate şi confirmate de către Beneficiar prin Dirigintele de Şantier.

5) în teren nu s-au executat “cămăşi” de beton aşa cum fals aţi descris în articol, ci s-au montat piese de beton armat, prefabricate, ce au înglobate capace compozite, operaţiune executată conform Proiectului Tehnic şi a Normativelor aflate în vigoare.Operaţiunile au fost verificate şi confirmate de către Beneficiar prin Dirigintele de Şantier.

6) lucrările la Pasajul Grigore Alexandru Ghica sunt în termen şi se execută conform graficului fizic de execuţie depus şi aprobat la Beneficiar

7) pe strada Traian Vuia s-au executat operaţiuni de frezare a covorului asfaltic conform Proiectului Tehnic de execuţie şi a Normativelor aflate în vigoare, operaţiuni ce preced turnarea stratului de asfalt din Binder BAD25 conform Proiectului Tehnic. Conducătorii auto sunt înştiinţaţi prin intermediul indicatoarelor de restricţie a vitezei faptul că drumul este în lucru, iar viteza trebuie limitată conform condiţiilor de trafic impuse de către Poliţia Rutieră a Municipiului Suceava.

8) termenul de finalizare a lucrărilor pentru Contractul de lucrări 25638 din 22/09/2014, cod SMIS 45250, este de 3 Martie 2016, ceea ce denotă că termenul înaintat de dumneavoastră în cadrul articolului, 15 Iulie 2015, este greşit şi în totală contradicţie cu termenul de finalizare a contractului.

 

Pentru a stinge orice diferend care poate apărea în viitor, solicităm să formulaţi o informare pe prima pagină a ziarului (varianta tipărită şi varianta electronică) în care să menţionaţi cele descrise mai sus precum şi fotografiile concludente cu operaţiunile executate conform Proiectului Tehnic de execuţie şi a Normativelor aflate în vigoare.

În speranţa înţelegerii demersului de faţă şi pentru o informare corectă şi gazetărească a cititorului,

 

Vă mulţumim.                                                  

Director general

Victor Mihalachi          

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Societatea S.C. Victor Construct S.R.L. dispune de resursele necesare pentru finalizarea tuturor proiectelor în care este implicată.
 Vizualizări articol: 4408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 12 voturi
Societatea S.C. Victor Construct S.R.L. dispune de resursele necesare pentru finalizarea tuturor proiectelor în care este implicată4.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   B-dul George Enescu terminat??? trimis de
(15 sep 2015, 12:11:00
De la LIDL pana la trecerea de pietoni de la mobila nu se mai asfalteaza??? E plin de denivelari...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei