Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 aug 2015 - Anul XX, nr. 197 (6009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Pentru anul şcolar 2014-2015

Şefii Inspectoratului Şcolar Suceava îşi aşteaptă notele din partea Ministerului Educaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Întreaga echipă managerială a Inspectoratului Şcolar Suceava va fi evaluată de Ministerul Educaţie. Într-o primă fază, până la finele acestei săptămâni mai exact, inspectorul general şi adjuncţii instituţiei sunt nevoiţi să se autoevalueze şi să-şi acorde singuri calificative care să reflecte modul în care au administrat şcolile din judeţ în anul şcolar 2014-2015. Inspectorii-şefi şi directorul Casei Corpului Didactic Suceava trebuie să completeze câte o fişă de evaluare standard şi să facă un raport de analiză asupra activităţii desfăşurate în instituţiile pe care le conduc.

Vizaţi sunt Gheorghe Lazăr – inspectorul general, adjunctele Gabriela Scutaru şi Cristina Teodorovici şi directorul Casei Corpului Didactic Suceava – Constantin Mărgineanu.

Fişa de autoevaluare a inspectorului general conţine o serie de indicatori de performanţă, acesta trebuind să-şi aprecieze activitatea din domeniile: Realizarea diagnozei mediului educaţional din judeţul Suceava, Motivarea/antrenarea personalului din subordine, Monitorizarea/evaluarea şi controlul Inspectoratului Şcolar, Pregătire profesională. Adjuncţii vor completa o fişă de autoevaluare cu privire la organizarea activităţilor compartimentului pe care îl gestionează, motivarea şi antrenarea personalului din subordine, relaţiile de comunicare, pregătirea profesională.

Rezultatul evaluării se concretizează în acordarea unui calificativ. Astfel, 100-90 de puncte reprezintă "foarte bine" şi menţinere pe funcţie, 89,99-80 de puncte - "bine" şi menţinere pe funcţie, 79,99-70 de puncte - "satisfăcător" şi monitorizare şi reevaluare la un interval de 3-6 luni, sub 70 de puncte - "nesatisfăcător" şi încetarea contractului de management educaţional.

Cât priveşte notele primite în anii trecuţi, atât inspectorul şcolar general – prof. Gheorghe Lazăr, cât şi inspectorii generali adjuncţi – prof. Gabriela Scutaru şi prof. Cristina Teodorovici, au fost apreciaţi prin calificative maxime de ministerul de resort. De cealaltă parte, directorul Casei Corpului Didactic „George Tofan” (CCD) Suceava, prof. Constantin Mărgineanu, a fost notat tot cu FB de minister.

Situaţia nu va fi similară în acest an, cel puţin în cazul Cristinei Teodorovici, adjunctă a IŞJ Suceava până la data de 31 august.

Acuzată că a instrumentat peste 300 de transferuri ilegale la nivelul claselor a IX-a,  Teodorovici va avea calificativul anual diminuat, după cum au anunţat reprezentanţii Ministerului Educaţiei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şefii Inspectoratului Şcolar Suceava îşi aşteaptă notele din partea Ministerului Educaţiei.
 Vizualizări articol: 2072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Şefii Inspectoratului Şcolar Suceava îşi aşteaptă notele din partea Ministerului Educaţiei4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei