Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 aug 2015 - Anul XX, nr. 185 (5997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dat în urmărire

Individul acuzat că a violat o elevă în internatul şcolii, prins într-un bar din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suspectul într-un caz de viol comis asupra unei eleve în vârstă de 16 ani în internatul unei şcoli din Câmpulung Moldovenesc a fost prins luni seară într-un bar de pe raza localităţii, au anunţat ieri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Dat în judecată de la sfârşitul lunii trecute, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, Ionel Marius Obreja (34 de ani) a fost săltat direct din crâşmă de judiciariştii poliţiei câmpulungene.

El le-a mărturisit poliţiştilor că intenţiona să se predea a doua zi dimineaţă, după ce mai petrecea puţin timp în libertate.

Judiciariştii i-au stricat însă planurile şi l-au încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

I-a pus cuţitul la gât şi a violat-o. În internat se aflau şi alte eleve, dar şi pedagoga de serviciu

Fapta pentru care Obreja a fost pus sub urmărire s-a petrecut în dimineața zilei de 8 iunie a.c., când o elevă în vârstă de 16 ani a fost violată cu cuțitul la gât, chiar în camera în care dormea, în clădirea internatului şcolii la care victima învață, Şcoala Profesională Specială din Câmpulung Moldovenesc.

Procurorii susțin că în jurul orei 3.00, Ionel Marius Obreja a intrat în internat prin forțarea unei uşi. A intrat apoi într-o cameră, în care dormea singură adolescenta în vârstă de 16 ani. Victima a fost amenințată cu un cuțit şi obligată să întrețină relații sexuale cu agresorul. Acesta a siluit-o pe minoră aproape două ore, plecând din internat în jurul orei 5.00.

De frică să nu fie înjunghiată, victima nu a ţipat, într-o cameră alăturată fiind alte trei eleve, care însă au declarat că nu au auzit nimic.

În internat se afla şi pedagoga de serviciu, însă nici aceasta nu a auzit nimic, fiind sesizată despre ceea ce s-a întâmplat chiar de eleva violată, imediat după ce agresorul a fugit din clădirea internatului.

Amprentele lui Ionel Marius Obreja, susţin anchetatorii, au fost găsite pe mobilierul din camera  în care a avut loc violul.

Inclusiv victima, susţin sursele noastre, l-a indicat pe Obreja drept autorul violului, după ce l-a recunoscut dintr-o planşă fotografică cu mai mulţi recidivişti prezentată de poliţişti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul acuzat că a violat o elevă în internatul şcolii, prins într-un bar din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2588 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul acuzat că a violat o elevă în internatul şcolii, prins într-un bar din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei