Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 8 aug 2015 - Anul XX, nr. 182 (5994)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Convenţia Naţională a iubitorilor de SF, RomCon, în septembrie la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Convenţia Naţională a iubitorilor de sf&f din România - RomCon, cu o tradiţie de mai bine de 25 de ani, are loc în acest an la Suceava, în perioada 18-20 septembrie. Manifestarea este organizată de Clubul Cygnus, coordonat de Mircea Nanu Munteanu, Florentin Haidamac şi George Sauciuc. Conform organizatorilor, tematica întâlnirilor, care se vor desfăşura la Observatorul Astronomic şi la Universitatea ”Ștefan cel Mare” Suceava, este „Teroare şi terorism în SF“. Sunt invitaţi la RomCon Mircea Opriţă, Alexandru Mironov, Cornel Secu, George Ceauşu şi doi dintre cei mai de succes scriitori români de literatură SF – Sebastian A. Corn şi Marian Truţă. Premiile RomCon pentru producţiile literare şi artistice româneşti din 2014 ce se înscriu în sf&f vor fi acordate la  22 de categorii: Literatură – editor, traducător; (autor de) roman, nuvelă, povestire, schiţă; (autor de) studiu, eseu, articol; Audio-Vizual – radio (online, on air), TV (online, air), film de ficţiune, film de non-ficţiune, clip, alte producţii de artă vizuală; Artă Plastică – bandă desenată, pictură/grafică, copertă de carte; Site – blog, revistă electronică, pagină personală; Promotor/Agent cultural/Agent literar.

La ediţia din 2015, drept premii nu se vor acorda bani, ci doar diplome şi un trofeu.

Pentru cei interesaţi de literatura SF, evenimentul va fi prezentat public de preşedintele comitetului de organizare RomCon Suceava 2015, Mircea Nanu Munteanu, sâmbătă, 8 august a.c., ora 15.00, la Observatorul Astronomic - Planetariu USV, în cadrul unei şedinţe de vară a Clubului de Iniţiativă Literară CIL Suceava.

Şedinţa de cenaclu intitulată ”Oare Vara Avem Mai Multă Inspiraţie?” va fi moderată deGia Andone şi va oferi membrilor CIL şi prilejul unei lecturi publice a creaţiilor lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Convenţia Naţională a iubitorilor de SF, RomCon, în septembrie la Suceava.
 Vizualizări articol: 1479 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Convenţia Naţională a iubitorilor de SF, RomCon, în septembrie la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei