Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 aug 2015 - Anul XX, nr. 177 (5989)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Tânăr din Vicov căutat pentru trei infracţiuni, prins şi extrădat din Germania

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Vicovu de Sus, pe numele căruia figura un mandat de arestare în lipsă pentru comiterea a trei infracţiuni, emis încă de la finele lunii aprilie a acestui an, a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava vinerea trecută, după ce a fost extrădat din Germania.

Vasile Remuş Farcaş a fost dat în urmărire naţională prin dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române din data de 3 mai, fiind dat ulterior în urmărire şi pe plan internaţional. Autorităţile germane au sesizat săptămâna trecută organele judiciare din România de faptul că au prins un urmărit internaţional, iar pe 31 iulie acesta a fost extrădat. El a fost preluat de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, arestat, escortat și introdus direct în arestul I.P.J. Suceava. Acesta urmează a fi prezentat în fața instanței de judecată în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă.

Vasile Remuş Farcaş este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi pentru comiterea infracţiunilor de tăinuire, înşelăciune şi furt calificat.

El este acuzat că a sustras certificatul de înmatriculare al unei maşini, iar apoi l-a dat „garanţie” unei persoane de la care a împrumutat o sumă de bani. Bineînţeles că ulterior acesta nu a mai dat nici un semn de viaţă, iar păgubitul a aflat că certificatul de înmatriculare este al unei alte victime a aceluiaşi Farcaş.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi stabiliseră iniţial ca inculpatul să fie cercetat în stare de libertate, sub control judiciar. Vasile Remuş Farcaş a încălcat însă interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu şi a fugit din ţară, astfel că procurorii au cerut înlocuirea măsurii de control judiciar cu cea de arestare în lipsă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr din Vicov căutat pentru trei infracţiuni, prins şi extrădat din Germania.
 Vizualizări articol: 2463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr din Vicov căutat pentru trei infracţiuni, prins şi extrădat din Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Canapele pentru ceaiul de la ora 5 (rețetele lui Bacalbașa) Cu ceva vreme în urmă, era de bon-ton să primești musafiri la ceai, in amiezile parfumate (și toride) de vară. Uite, o dupa-amiaza de iulie, ca aceasta, de acum, în gradina casei, sub perdeaua de glicină ori de mâna-maicii-domnului... Citeşte