Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 8 iul 2015 - Anul XX, nr. 155 (5967)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Mălini

Trei gospodării au fost afectate de un incendiu izbucnit de la câteva scântei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un puternic incendiu a cuprins luni după-amiază o gospodărie din satul Văleni-Stânişoara, comuna Mălini, şi s-a extins la alte două gospodării învecinate, pagubele fiind estimate, la o primă evaluare, la aproximativ 45.000 de lei.

Incendiul a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava,  în jurul orei 14.30, la faţa locului fiind trimise şase autospeciale şi efective de pompieri de la Detaşamentul Fălticeni şi serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă ale Primăriilor Mălini şi Cornu Luncii.

Incendiul ar fi izbucnit la locuinţa unei femei în vârstă de 62 de ani şi s-a propagat la gospodăriile vecinilor ei, Petru C., de 45 de ani, respectiv Toader C., de 59 de ani, flăcările ameninţând să se extindă şi la restul anexelor.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul în jurul orei 19.00, pe timpul intervenţiei paramedicii SMURD acordându-i îngrijiri medicale unei femei care a suferit un atac de panică.

În gospodăria Anei M., de unde ar fi pornit incendiul, flăcările ar fi distrus aproximativ cinci metri pătraţi din acoperişul bucătăriei de vară, precum şi zece metri cubi lemne de foc. La gospodăria lui Petru C., focul a distrus adăpostul de animale şi magazia de lemne pe o suprafaţă de 72 de metri pătraţi, bucătăria de vară pe şase metri pătraţi, o magazie şi o parte din casa de locuit, circa patru tone de furaje, bunuri de uz casnic, lemne de foc şi pentru construcţii.

La cealaltă gospodărie la care s-au extins flăcările a fost distrus acoperişul unei anexe, precum şi al locuinţei, în proporţie de 10%.

„Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din gospodăria femeii în vârstă de 61 de ani, cel mai probabil din cauza scânteilor provenite dintr-o sobă amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile”, se arată într-un comunicat al ISU Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei gospodării au fost afectate de un incendiu izbucnit de la câteva scântei.
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei gospodării au fost afectate de un incendiu izbucnit de la câteva scântei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei