Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iul 2015 - Anul XX, nr. 154 (5966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În căutarea primului post

Elevii jandarmi de la Fălticeni au început examenul de absolvire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, seria 2013-2015, au început de ieri examenul de absolvire de la finalul perioadei de şcolarizare, examen în baza căruia vor primi repartiţii la unităţile Jandarmeriei la care vor lucra.

Examenul de absolvire constă în trei probe: practică, scrisă şi orală. Elevii trebuie să demonstreze dobândirea de deprinderi în  manipularea armamentului, dezvoltarea capacităţilor motrice şi a rezistenţei organismului la efort, precum şi dobândirea cunoştinţelor din programa şcolară.

Comisiile de examen sunt formate din instructori militari din cadrul şcolii de la Fălticeni şi din ofiţeri specialişti din unităţi operative ale Jandarmeriei Române din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Harghita. Comisia de examen este coordonată de reprezentanţi ai Inspectoratului General al Jandarmeriei Române şi Ministerului Afacerilor Interne.

Media generală a acestui examen va constitui criteriul după care se va face clasamentul absolvenţilor în vederea repartiţiei acestora în unităţile operative. Distribuţia pe locuri se va face pe 17 iulie, după ceremonia de absolvire şi de acordare a gradului de sergent major.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii jandarmi de la Fălticeni au început examenul de absolvire.
 Vizualizări articol: 1388 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii jandarmi de la Fălticeni au început examenul de absolvire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Imam Bayaldi (rețeta lui Bacalbașa) Nu e gospodina in Dobrogea sau in tot intinsul sudic al Romaniei care sa nu stie sa gateasca imam baialdi, adica vinete umplute. Reteta nu-i nicideucm romaneasca, insa imprumutul e atat de vechi, incat de multa vreme am bagat-o in cartile nostre de... Citeşte