Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 iul 2015 - Anul XX, nr. 153 (5965)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Triplă tragedie

Trei suceveni au murit zdrobiţi de un copac, într-un cumplit accident rutier

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei suceveni au murit într-un groaznic accident rutier care s-a petrecut duminică pe raza judeţului Arad. Maşina în care se aflau cei trei s-a zdrobit pur şi simplu de un copac, trupurile sfârtecate ale victimelor fiind scoase foarte greu dintre fiare de echipajele de descarcerare.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 36 de ani, Ciprian Livideanu, din municipiul Suceava, care era însoţit în maşină de părinţii săi, mama în vârstă de 67 de ani şi tatăl său, de 76 de ani. 

 

Un impact care nu le-a lăsat celor trei şanse de supravieţuire

Conform jurnaliştilor de la „Glasul Aradului”, accidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00, pe DN 7, pe drumul ce face legătura între localităţile Păuliş şi Sâmbăteni. Cei trei se aflau într-un autoturism Renault Clio, condus de bărbatul în vârstă de 36 de ani. Pe scaunul din dreapta era mama sa, în timp ce bătrânul de 76 de ani era pe bancheta din spate.

Autoturismul a părăsit carosabilul prin dreapta şi a intrat cu o violenţă extremă într-un copac de pe marginea drumului. Practic, nici unul din cei trei nu a avut vreo şansă de supravieţuire, au mărturisit echipajele de salvatori.   

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN 7, din direcţia Arad spre Lipova, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând într-un copac de pe marginea drumului”, a declarat pentru „Glasul Aradului” inspectorul de poliţie Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

 

Ipoteză: Suceveanul ar fi tras de volan pentru a evita o maşină care depăşea

Un echipaj de descarcerare a avut nevoie de mai mult e o oră pentru a scoate cadavrele din autoturismul transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Conform anchetei preliminare, cauza accidentului pare a fi viteza excesivă.

Având în vedere violenţa impactului este cert că maşina în care se aflau sucevenii circula cu viteză. Accidentul s-a petrecut pe o porţiune de drum în linie dreaptă, după o curbă uşoară. În aceste condiţii este posibil ca suceveanul să fi tras de volan pentru a evita un autoturism care intrase, din sens opus, într-o depăşire neregulamentară. În acest sens ar exista un martor ocular care a văzut un VW Golf de culoare roşie al cărui şofer încerca să depăşească un tir.

Poliţiştii arădeni continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs tragedia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei suceveni au murit zdrobiţi de un copac, într-un cumplit accident rutier.
 Vizualizări articol: 13462 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei suceveni au murit zdrobiţi de un copac, într-un cumplit accident rutier0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei