Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2015 - Anul XX, nr. 151 (5963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Accident

Tânăr de 24 de ani, în stare gravă, după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Adâncata, se află în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce a fost accidentat de o maşină pe trecerea de pietoni. Gravul accident rutier s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 22.00, pe Calea Unirii, la o trecere de pietoni din cartierul Burdujeni, în zona „Orizont”. Din ancheta preliminară a poliţiei rezultă că tânărul a traversat strada neregulamentar, pe culoarea roşie a semaforului.

Poliţia precizează că Ilie S., în vârstă de 27 de ani, din municipiul Suceava, aflat la volanul unui autoturism marca Audi, l-a accidentat pe Remus L., în vârstă de 24 de ani, din comuna Adâncata, tânărul intrând pe marcajul pietonal în fugă, pe culoarea roşie a semaforului destinat pietonilor.

Tânărul în vârstă de 24 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost diagnosticat preliminar cu un traumatism cranio-cerebral sever, traumatism toraco-abdominal, plagă contuză occipital şi fractură de tibie. Leziunea cea mai gravă a tânărului era traumatismul de la cap, acesta fiind internat la secţia de „Reanimare” a spitalului, în comă de gradul IV. Ieri, starea tânărului continua să fie gravă, dar stabilă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă ancheta. Şoferul implicat în accident a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr de 24 de ani, în stare gravă, după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni.
 Vizualizări articol: 2534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Tânăr de 24 de ani, în stare gravă, după ce a fost accidentat pe trecerea de pietoni5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață de coarne (rețetă dintr-un caiet vechi) Nu sunt curioasă din fire. Cel puţin, nu într-atât de curioasă, încât să-mi bag nasul prin oalele tuturor. (Nu de alta, dar mai am nevoie de el!) Însă aşa de tare mirosea a dulceaţă pe holul blocului în care... Citeşte