Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iul 2015 - Anul XX, nr. 151 (5963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dispariţie elucidată

O tânără care şi-a omorât copilul, găsită de poliţişti la domiciliul noului concubin

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 22 de ani care în luna noiembrie a anului trecut şi-a asfixiat fetiţa în vârstă de patru săptămâni şi care a scăpat de răspundere penală după ce s-a stabilit că nu a avut discernământ la comiterea faptei, fiind lăsată să plece acasă, unde trebuia să urmeze un tratament sub supravegherea mamei sale, a dispărut de la domiciliu la începutul acestei săptămâni, fiind identificată ulterior, pe 1 iulie, pe raza comunei Şcheia, la un bărbat care ar fi noul ei concubin.

Iuliana Andreea Ciubotariu, domiciliată în comuna Râşca, avea impusă obligaţia de a urma tratament de specialitate, sub supravegherea mamei sale, astfel că poliţiştii care au identificat-o au dus-o înapoi acasă, la Râşca. Rămâne de văzut ce se va întâmpla de acum încolo cu tânăra şi dacă aceasta va mai fi lăsată în libertate ori va fi internată într-un centru în care să fie tratată şi supravegheată. 

 

O mamă bolnavă şi un copil nevinovat mort în condiţii groaznice

Tânăra, care are grad de handicap, cu tulburare mintală uşoară, a adus pe lume doi copii. Aceasta a locuit o lungă perioadă de timp în comuna Râşca, la domiciliul concubinului ei. Cei doi au împreună o fetiţă care acum are vârsta de 2 ani şi se află în grija bunicii paterne.

Pe 2 noiembrie 2014, tânăra, care era cunoscută în evidenţele medicale cu retard uşor, a adus pe lume un al doilea copil, o fetiţă. Femeia a născut la Spitalul municipal Fălticeni, unde a rămas mai multe zile, copila având pneumonie. Cinci zile mai târziu, pe 7 noiembrie, tânăra de 22 de ani a părăsit spitalul, împreună cu bebeluşul. A fost găsită de poliţişti la Mălini, în satul Pâraie, unde se mutase la un alt bărbat. Pe acest al doilea bărbat l-a cunoscut prin intermediul unei colege de salon din spital. Aici, la Pâraie, s-a petrecut grozăvia din noaptea de 17 spre 18 noiembrie.

Din ancheta derulată de ofiţeri de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei, sub coordonarea unui procuror criminalist, a rezultat că tânăra de 22 de ani i-a obturat micuţei căile respiratorii folosindu-se de mâneca hainei, în timp ce cu cealaltă mână a comprimat-o în zona toracelui. Tânăra a mărturisit că a vrut să o facă pe micuţă să tacă din cauză că plângea foarte tare.

În urma efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, a reieşit că inculpata a avut discernământul absent, astfel că, reţinându-se că iresponsabilitatea este o cauză de neimputabilitate, s-a dispus clasarea dosarului privind cumplita faptă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără care şi-a omorât copilul, găsită de poliţişti la domiciliul noului concubin.
 Vizualizări articol: 2358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O tânără care şi-a omorât copilul, găsită de poliţişti la domiciliul noului concubin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață de coarne (rețetă dintr-un caiet vechi) Nu sunt curioasă din fire. Cel puţin, nu într-atât de curioasă, încât să-mi bag nasul prin oalele tuturor. (Nu de alta, dar mai am nevoie de el!) Însă aşa de tare mirosea a dulceaţă pe holul blocului în care... Citeşte