Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2015 - Anul XX, nr. 140 (5952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Condamnări

Trimişi la închisoare, după ce-au fost prinşi cu ţigări de contrabandă ascunse în podeaua unei dubiţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din Siret au fost condamnaţi la închisoare zilele trecute, la câteva luni după ce-au fost prinşi transportând ţigări de contrabandă, ascunse în podeaua unei dubiţe.

La mijlocul lunii ianuarie a acestui an, un echipaj rutier de la Poliţia Fălticeni a oprit pe DN 2, pe raza comunei Forăşti, o dubiță la volanul căreia se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, Tiberiu Coroliuc, din orașul Siret. Pe bancheta din faţă a dubiţei se afla un alt tânăr din aceeaşi localitate, Lazăr Spoială, în vârstă de 22 de ani.

În urma verificării autoutilitarei, polițiștii au găsit în podeaua vehiculului un compartiment special amenajat în care se aflau nu mai puțin de 4.067 de pachete de țigări de diverse mărci.

Cei doi au fost reţinuţi, Coroliuc fiind ulterior arestat preventiv, iar Spoială lăsat în libertate, însă sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Zilele trecute, judecătorii Curţii de Apel Suceava au dat verdictul final, menţinând sentinţa instanţei de fond, Judecătoria Fălticeni, instanţă care i-a condamnat pe cei doi la închisoare: Coroliuc  a primit trei ani şi patru luni de închisoare, iar Spoială a fost condamnat la trei ani, nouă luni şi zece zile de închisoare.

De asemenea, judecătorii i-au obligat pe cei doi la plata sumei de 47.160 de lei către Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi, care s-a constituit parte civilă în acest proces. Magistraţii au dispus totodată şi confiscarea specială a autoutilitarei marca Mercedes Sprinder în care s-au găsit ascunse ţigările, chiar dacă maşina aparţine unei alte persoane.

Cei doi inculpaţi au de plătit şi peste 3.000 de lei cheltuieli de judecată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trimişi la închisoare, după ce-au fost prinşi cu ţigări de contrabandă ascunse în podeaua unei dubiţe.
 Vizualizări articol: 3154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimişi la închisoare, după ce-au fost prinşi cu ţigări de contrabandă ascunse în podeaua unei dubiţe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de lăptucuță O pagină de carte, cu un veac şi mai bine în urmă: "Falnic şi luminos se ridică-n fundal blândul rege al atâtor înălţimi, vestitul Penteleu, cu cele mai grase păşuni, cu cele mai încântătoare şi mai bogate... Citeşte