Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă....

Perioada 18 – 24 iunie

”Iubim Bucovina”, proiect iniţiat de Shopping City Suceava

Shopping City Suceava îţi oferă toate motivele pentru a iubi Bucovina. În perioada 20-24 iunie, eşti invitat să descoperi tradiţiile, meşteşugurile şi frumuseţile naturale ale unui tărâm de poveste, în cadrul unor evenimente speciale organizate în incinta centrului comercial. Timp de câteva zile, lumea satului bucovinean va prinde viaţă în incinta Shopping City Suceava. Bucovineni iscusiţi, cu poveşti de viaţă încântătoare, vor lua parte la o Şezătoare tradiţională, pe parcursul căreia clienţii vor putea să admire îndemânarea şi răbdarea cu care se realizează adevăratele comori incontestabile ale artei populare bucovinene. Proiectul ”Iubim Bucovina”, iniţiat de Shopping City Suceava, aduce în faţa sucevenilor o expoziţie inedită de fotografie suspendată, în cadrul căreia vizitatorii vor avea ocazia de a admira povestea Bucovinei spusă prin imagini surprinse cu măiestrie şi talent de lentila profesionistă a talentaţilor fotografi: Mircea Petrariu, Sorin Onişor şi Dorin Sveduneac. De altfel, sâmbătă, 20 iunie, va fi inaugurată şi expoziţia de fotografie ”Bucovina, tărâm de poveste”, aparţinând fotografilor Dorin Sveduneac şi Sorin Onişor, cunoscuţi şi apreciaţi promoteri ai frumuseţilor plaiului bucovinean.

 

Proconsul şi Ruby vor concerta la Festivalul Verii din parcarea Shopping City Suceava

În perioada 20-24 iunie, sucevenii sunt invitaţi să se distreze la Festivalul Verii, în parcarea Shopping City Suceava. Timp de cinci zile, atmosfera de sărbătoare va fi întreţinută de trupe locale şi artişti foarte îndrăgiţi de publicul sucevean, iar duminică şi miercuri, spectatorii se vor putea bucura de trei superconcerte susţinute de Proconsul, Ruby şi artiştii Alexander & Mayo. În toată această perioadă, iubitorii de adrenalină sunt invitaţi să experimenteze senzaţii tari în parcul de distracţii amenajat în parcarea Shopping City Suceava, unde vor putea încerca peste opt tipuri de mecanisme moderne şi spectaculoase. De asemenea, pofticioşii vor putea degusta mici, bere de casă, dulciuri şi alte produse delicioase. Evenimentul este organizat de compania MEnterprises.

 

Joi, 18 iunie

„Noaptea europeană a muzicii clasice”, ediţia I

De la ora 18.00, în sala Auditorium a Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava va avea loc evenimentul intitulat „Noaptea europeană a muzicii clasice”. În cadrul acestui eveniment vor putea fi ascultate arii celebre în interpretarea unui tenor şi a unui bariton, interpretări de muzică clasică la chitară, cu participarea unor elevi de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” Suceava, diferite interpretări ale unor talentaţi instrumentişti şi, nu în ultimul rând, Grupul Coral al Fundaţiei “Ion Irimescu” din Fălticeni. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

 

Vineri, 19 iunie

Lansare album Toy Machines

Trupa Toy Machines (Andi Drăguşanul, Edy Ciornea, Alexandru „Teiu” Teişanu, Andrei „Buzu” Parascan şi Florin Hanu) lansează la Suceava, la ora 20.00, în Club Strikers (în incinta Iulius Mall), albumul audio „Digital Waves”. Este primul album al trupei sucevene care a înfiinţat Bucovina Rock Castle.

 

Sâmbătă, 20 iunie

Expoziţia „Memoria retinei gulagului românesc”

Primăria Gura Humorului şi Centrul Cultural Gura Humorului organizează, de la ora 16.00, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina, vernisajul expoziţiei de pictură cu genericul „Memoria retinei gulagului românesc”, realizată de artistul plastic humorean Radu Bercea. Fost deţinut politic în perioada 1959-1964, Radu Bercea a realizat, începând cu anul 2002, un ciclu de lucrări de pictură şi grafică care ilustrează momente trăite în universul concentraţionar. Expoziţia de la Gura Humorului, care prezintă publicului circa 30 de lucrări, va fi prezentată de prof. univ. dr. Ştefan Purici, prodecanul Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, şi Mihai Mardare, directorul coordonator al Centrului Cultural Gura Humorului.

 

Duminică, 21 iunie

Vino să sărbătoreşti Ziua iei la Shopping City Suceava

Sucevenii sunt invitaţi să îmbrace ia românească şi să vină la Shopping City Suceava pentru a sărbători împreună Ziua universală a iei. Shopping City Suceava încurajează clienţii să poarte cu mândrie ia românească şi să o introducă în viaţa de zi cu zi. Astfel, toţi cei care vor îmbrăca ia pe parcursul zilei de 21 iunie vor primi instant un voucher de cumpărături de 20 de lei, în semn de preţuire pentru gestul şi dorinţa de schimbare de care dau dovadă. În plus, începând cu ora 13:00, te aşteptăm să pictăm împreună cea mai mare ie şi să semnăm petiţia de includere a iei în patrimoniul UNESCO! Pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze o ie românească, magazinele din Shopping City Suceava s-au pregătit cu oferte speciale pentru numeroase modele de ii moderne, iar meşterii populari vă aşteaptă cu ii tradiţionale, lucrate manual şi cu o valoare incontestabilă.

 

Kids City, ateliere de creaţie Art Craft

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, vor fi organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii vor putea să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Duminică, 21 iunie, copiii vor putea participa la ateliere tematice de creaţie. Copiii îşi vor petrece timpul creativ şi distractiv, se vor relaxa, vor socializa şi vor putea pleca acasă cu amintiri plăcute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă.....
 Vizualizări articol: 1565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă....5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte