Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 18 iun 2015 - Anul XX, nr. 138 (5950)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Casa de Cultură

„Anotimpul copilăriei”, serbarea claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Peste 200 de elevi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Suceava au fost protagoniştii spectacolului „Anotimpul copilăriei”, o manifestare în cadrul căreia talentul, varietatea, buna dispoziţie şi emoţiile copilăriei au fost principalele coordonate.

După ce au repetat zile la rând numerele pregătite pentru serbarea organizată în cinstea celui mai frumos “anotimp” – copilăria, şi s-au deprins cu mişcările de dans, cu luminile scenei, la finele săptămânii trecute a sosit vremea ca şcolarii să împărtăşească şi părinţilor, spectatori de această dată, din cunoştinţele lor.

În aşteptarea vacanţei mari, după testări, note bune şi foarte bune, micii artişti din cele 12 clase primare, îndrumaţi de învăţătorii lor, s-au pregătit conştiincios pentru a evolua în faţa spectatorilor. 

Spectacolul a debutat cu cei mai mici dintre şcolari, elevii clasei pregătitoare A invitându-i pe cei prezenţi în lumea fascinantă a copilăriei prin intermediul personajelor din poveşti. Apreciată a fost şi eleva Emilia Ungureanu, aceasta interpretând la pian piesa „Fur Elise”. Tot la pian au evoluat Andrei Constantiniu – Masson şi Ştefan Hostiuc.

Voioşia şi frumuseţea cântului, a portului şi a dansului popular au fost redate de elevii clasei I A, aceştia întreţinând buna dispoziţie pe scena de spectacol printr-o horă din Bucovina.

Pentru ca atmosfera de sărbătoare să fie bine conturată, elevii au interpretat cântecele copilăriei, „Nu mi-e frică de bau bau”, „Lumea copilăriei”, „Ce mică-i vacanţa mare”. 

Programul şcolarilor a continuat cu numere coregrafice – dans german, cha cha, dans arăbesc, dramatizări, momente muzicale, dar și alte reprezentații inedite, numerele pregătite de elevi mergând la sufletul tuturor, indiferent de vârstă.

Reuşita spectacolului s-a datorat, în egală măsură, atât şcolarilor, cât şi profesorilor şi învăţătorilor, care şi-au adus contribuţia în pregătirea tuturor momentelor – Rodica Vasiliu, Mariana Mireuţă, Camelia Patraş, Florina Ciubotaru, Valentina Păcurari, Camelia Macuc, Veronica Puha, Camelia Maftei, Carmen Turcu, Viorica Croitor, Maria Dumitraş, Narcisa Tiperciuc, Camelia Lorenţi. Coordonatoarea proiectului a fost Luminiţa Ştefănel. Cadrele didactice au fost sprijinite de echipa managerială alcătuită din Renato Tronciu, Gabriela Cazac şi Felicia Vranău. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Anotimpul copilăriei”, serbarea claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.
 Vizualizări articol: 1892 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Anotimpul copilăriei”, serbarea claselor primare de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de capete de șalăi, ca pe Clisura Dunării Amicul meu severinean, etnologul Isidor Chicet, m-a dus într-o vară în ospeţie într-o casă de sârbi de pe malul Istrului, la Sviniţa. Până să intrăm în odaia cea bună, acasă la Milca Balaci, ne-am oprit... Citeşte