Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2015 - Anul XX, nr. 131 (5943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dotări

Primăria Fălticeni a primit un microbuz şcolar nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria din Fălticeni a primit recent un microbuz şcolar nou pentru transportul elevilor din acest municipiu. Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat că microbuzul a fost oferit de Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul unui program naţional în care la nivel naţional au fost distribuite 26 de astfel de vehicule. Pe lângă Fălticeni, un alt microbuz şcolar a fost oferit Primăriei Suceava. Coman a precizat că noul microbuz nu va fi folosit pentru transportul elevilor care locuiesc la distanţe mari faţă de unităţile şcolare în care învaţă, ci pentru transportul elevilor la olimpiadele şcolare, la concursurile sportive şi artistice, precum şi la alte manifestări din judeţul Suceava sau din afara acestuia. Primarul din Fălticeni a mai arătat că microbuzul este destinat tuturor unităţilor de învăţământ fălticenene, dar în mod special Colegiului Naţional „Nicu Gane”.

„Ne bucurăm că am făcut solicitarea corectă, cu întreaga documentaţie cerută, şi iată că acum am primit acest microbuz de care aveam mare nevoie. E un lucru necesar pentru copiii de la Colegiul Naţional <Nicu Gane> şi de la toate celelalte unităţi şcolare. De asemenea, este de apreciat faptul că Ministerul Dezvoltării Regionale şi Adminstraţiei Publice şi Guvernul României au înţeles că aveam nevoie de acest microbuz şcolar”, a spus primarul din Fălticeni.

Cătălin Coman a explicat că microbuzul primit este un model de ultimă generaţie, marca Ford Tranzit, are 16+1 locuri şi este dotat cu sisteme de siguranţă speciale pentru copii, aer condiţionat, podea antialunecare şi camere video pentru manevrele cu spatele. Microbuzul a ajuns la Fălticeni la sfârşitul săptămânii trecute, cheile fiindu-i predate la Bucureşti primarului Cătălin Coman. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Fălticeni a primit un microbuz şcolar nou.
 Vizualizări articol: 1426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Fălticeni a primit un microbuz şcolar nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Înghețata cu caise a lui Emil Frederic Cine a adus înghețata în Țara Românească? La sfarsitul veacului al XIX-lea, spune Emil Frederic in al sau "Manual practic de cofetarie pentru cofetari si particulari" (1928), "prima inghetata care se facea aici in... Citeşte