Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 iun 2015 - Anul XX, nr. 131 (5943)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie din fonduri europene

Pensiunea Popasul Domnesc din Voroneţ dispune de un centru nou de agrement

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Turiştii care vizitează oraşul Gura Humorului au la dispoziţie un nou centru SPA şi de agrement, inaugurat recent la Pensiunea Popasul Domnesc din Voroneţ. În noua locaţie, turiştii au la dispoziţie un centru modern de agrement amplasat într-o zonă în care priveliştea asupra zonei Voroneţ este absolut încântătoare şi în care vor avea la dispoziţie o piscină, jacuzzi, spaţii de relaxare şi cu jocuri pentru copii, precum şi o sală de fitness.

După inaugurarea noului centru SPA şi de agrement, proprietarul pensiunii Popasul Domnesc, Ioana Mititelu, a precizat că investiţia a fost realizată din fonduri europene de firma Bucovina Travel & Events, prin intermediul unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007–2013, Axa prioritară 5, domeniul major de intervenţie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice”. Valoarea totală a proiectului a fost de aproape 8,8 milioane de lei, din care finanţarea nerambursabilă a fost de puţin peste 6,5 milioane de lei.

„Printre rezultatele obţinute ca urmare a implementării acestui proiect putem aminti modernizarea serviciilor turistice şi de agrement, prin construcţia unui centru de agrement în cartierul Voroneţ din oraşul Gura Humorului, cu destinaţia piscină, spaţii jocuri, spaţii de relaxare şi masaj, precum şi modernizarea zonei exterioare centrului de agrement, asigurarea de reţele edilitare de apă, canalizare, energie electrică şi dotarea centrului de agrement cu echipament şi mobilier. De asemenea, proiectul a contribuit la creşterea locaţiilor de agrement şi va contribui la creşterea numărului de turişti, a numărului de înnoptări în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, dar şi a numărului de locuri de muncă în domeniul turismului”, a explicat Ioana Mititelu. Ea a adăugat că un alt rezultat al proiectului îl constituie şi crearea a şase noi locuri de muncă.

„Beneficiarii direcţi ai acestuia au fost SC Bucovina Travel & Events SRL, angajaţii firmei, dintre care şase noi angajaţi prin proiect şi cinci angajaţi anterior depunerii cererii de finanţare, dar şi aproximativ 5.840 de turişti care vor beneficia anual de servicii turistice la un înalt nivel calitativ”, a explicat Ioana Mititelu. De precizat că beneficiarii indirecţi ai proiectului vor fi agenţiile de turism aflate în relaţii de colaborare cu SC Bucovina Travel & Events SRL, familiile angajaţilor care lucrează în centrul de agrement, comunitatea locală din Gura Humorului şi cartierul Voroneţ, prin dezvoltarea economică a acesteia, pensiunile şi structurile de primire turistică din judeţul Suceava, prin creşterea numărului de turişti, şi regiunea de Dezvoltare Nord-Est, prin creşterea economică înregistrată prin valorificarea potenţialului turistic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensiunea Popasul Domnesc din Voroneţ dispune de un centru nou de agrement.
 Vizualizări articol: 4099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Pensiunea Popasul Domnesc din Voroneţ dispune de un centru nou de agrement3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Înghețata cu caise a lui Emil Frederic Cine a adus înghețata în Țara Românească? La sfarsitul veacului al XIX-lea, spune Emil Frederic in al sau "Manual practic de cofetarie pentru cofetari si particulari" (1928), "prima inghetata care se facea aici in... Citeşte