Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 iun 2015 - Anul XX, nr. 128 (5940)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Joi seară

Două maşini ridicate de poliţie din trafic, după ce şoferii au fost prinşi transportând ţigări de contrabandă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi şoferi au rămas fără maşini după ce în cursul zilei de joi poliţiştii i-au oprit în trafic, iar în urma controalelor făcute în autoturisme au găsit ţigări de contrabandă. Consecinţa: maşinile au fost indisponibilizate, marfa confiscată, iar suspecţii s-au ales cu dosare penale.

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat vineri că în ultimele zile au fost intensificate acţiunile de control şi exploatare a informaţiilor deţinute cu privire la transportul, depozitarea şi comercializarea de ţigarete de contrabandă.

„Au fost organizate mai multe echipe cu participarea poliţiştilor rutieri, a luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi a celor din cadrul  structurilor de investigare a criminalităţii economice, acţiunile fiind organizate la nivelul întregului judeţ”, au transmis vineri reprezentanţii poliţiei judeţene.

 

Ţigări ascunse în locaşul roţii de rezervă şi sub capitonajul plafonierei

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, joi seară, doi şoferi au fost depistaţi în trafic la volanul unor autoturisme cu care transportau ţigări de contrabandă.

Primul a fost oprit în jurul orei 20.30, pe strada Cernăuţi, din municipiul Suceava, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din judeţul Iaşi, care se afla la volanul unui autoturism Mercedes.

În locașul destinat roții de rezervă și sub capitonajul plafonierei, poliţiştii au găsit în jur de 1.500 de pachete de țigarete cu și fără banderole fiscale ucrainene.

„Țigările în valoare de 14.500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției”, se arată în comunicatul poliţiei, cu precizarea că în cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

A luat la ocazie o tânără care avea plasele pline cu ţigări de contrabandă

Tot joi seară, pe DN 2, poliţiştii au oprit în afara comunei Pătrăuţi un autoturism Audi condus de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Suceava.

În maşină, poliţiştii au găsit mai multe sacoşe în care se aflau în jur de 350 de pachete de ţigarete cu timbru de Ucraina. Şoferul a declarat că aparţin unei tinere din localitate, Ionela S., în vârstă de 27 de ani, pe care a luat-o la ocazie din oraşul Siret, bărbatul susţinând că habar nu avea ce se află în acele sacoşe.

Şi în acest caz, se arată în comunicatul poliţiei, maşina a fost indisponibilizată pe perioada cercetărilor, fiind întocmit de asemenea dosar penal pentru contrabandă.

 

Cinci percheziţii la Cacica

Reprezentanţii poliţiei judeţene au mai transmis că tot joi dimineaţă, în baza unor autorizaţii obţinute de la Judecătoria Gura Humorului, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, însoţiţi de luptători de la Acţiuni Speciale, au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza comunei Cacica, la domiciliile a cinci persoane. „Au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor 53,5 litri de băuturi alcoolice spirtoase de diferite tipuri, fără etichete şi banderole fiscale, și 12 pachete de ţigarete fără documente de proveniență”, susţin cei de la IPJ Suceava, cu precizarea că ancheta în acest dosar continuă faţă de un bărbat de 27 de ani şi unul de 51 de ani, ambii din localitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două maşini ridicate de poliţie din trafic, după ce şoferii au fost prinşi transportând ţigări de contrabandă.
 Vizualizări articol: 3341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Două maşini ridicate de poliţie din trafic, după ce şoferii au fost prinşi transportând ţigări de contrabandă3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei