Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 mai 2015 - Anul XX, nr. 110 (5922)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rechizitoriu

Șase indivizi, trimişi în judecată, să achite „nota de plată” a unor răfuieli începute în faţa unui club din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat ieri trimiterea în judecată a nu mai puţin de şase indivizi, după o bătaie care a avut loc în noiembrie 2014, în faţa unui local din municipiul Fălticeni.

Printre inculpaţi se numără şi un client mai vechi de-al poliţiştilor, Florin Lefter, din Fălticeni, agent de pază al unei firme de profil, lista inculpaţilor fiind completată de alţi cinci inculpaţi: Tudor Marian Artenie, Cătălin Mandiuc, Andrei Alexandru Iordăchioaie, Constantin Claudiu Hluşcu şi Lucian Atănăsoaie, indivizi din Fălticeni şi Bogdăneşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 41 de ani.

Acuzaţiile: tulburarea ordinii şi liniştii publice, în cazul celor şase inculpaţi, şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, infracţiune reţinută în sarcina doar a trei dintre indivizii daţi pe mâna judecătorilor în acest dosar (Artenie, Mandiuc şi Iordăchioae).

Anchetatorii arată că în noaptea de 8/9 noiembrie 2014, unul dintre inculpaţi, Lucian Atănăsoaie, şi un amic de-al acestuia, Marius C., au fost bătuţi de inculpaţii Florin Lefter, Claudiu Constantin Hluşcu, Tudor Marian Artenie, Cătălin Mandiuc şi Andrei Alexandru Iordăchioaie, în faţa clubului „La Lăutari”, din Fălticeni, ultimii trei fiind înarmaţi cu bâte şi boxuri (rozete).

Ulterior, pe 22 noiembrie 2014, în jurul orei 22.30, unul dintre tinerii bătuţi la clubul din Fălticeni, Lucian Atănăsoaie, l-a prins pe unul dintre agresorii săi într-un bar de pe raza comunei Râşca şi i-a întors bătaia.

Ambele agresiuni s-au petrecut sub privirile clienţilor care se aflau la vremea respectivă în localurile în care au avut loc scandalurile.

 Iniţial, cercetările s-au desfăşurat şi sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, însă inculpaţii şi-au retras plângerile, fiind clasate faptele respective.

Procurorii însă nu i-au iertat pentru scandalurile din acele două nopţi din noiembrie anul trecut şi i-au trimis în boxa acuzaţilor Judecătoriei Fălticeni, să achite „nota de plată”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase indivizi, trimişi în judecată, să achite „nota de plată” a unor răfuieli începute în faţa unui club din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1898 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șase indivizi, trimişi în judecată, să achite „nota de plată” a unor răfuieli începute în faţa unui club din Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitura cu bulion a Sorinei Ai trebuință de:pentru foi: 800 g faina, 300 ml ulei, 300 ml suc de rosii, 300 g zahar praf, un plic praf de copt.pentru crema: o jumatate litru lapte, 60 g faina, 200 g zahar pudra, doua linguri zeama de lamaie, 250 g unt.apoi o jumatate de borcan... Citeşte