Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 mai 2015 - Anul XX, nr. 109 (5921)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

16 – 17 mai 2015

Sute de câini de rasă vor fi prezentaţi la expoziţia chinologică Bucovina Dog Show din parcarea Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de două zile, în perioada 16-17 mai 2015, sucevenii vor putea admira sute de câini de rasă în cadrul unui  amplu eveniment chinologic – Bucovina Dog Show 2015, organizat de Asociaţia Chinologică a Judeţului Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava.

Evenimentul va fi o premieră pentru municipiul Suceava, care devine gazda unei expoziţii chinologice internaţionale, alături de doar alte 12 oraşe din România. În plus, aceasta este singura expoziţie chinologică CACIB din zona Moldova, în anul 2015.

Timp de două zile, sâmbătă, 16 mai şi duminică, 17 mai, sucevenii vor putea urmări câteva rase de câini în premieră la expoziţia chinologică din Suceava: Bouvier de Flandra (câine de turmă de Flandra), rasa Welsh Corgi Pembroke (din care face parte și câinele reginei Angliei), Tchiorny Terrier (terrier negru rusesc), precum și câinele de apă spaniol. De asemenea, la expoziţia chinologică va participa și un Mastiff tibetan, singurul câine din proprietatea românească care a câștigat Clasa la celebra Expoziţie Mondială de la Crufts din Anglia.

La spectacolul din parcarea Shopping City Suceava vor putea fi admirate cele mai deosebite exemplare de câini în cadrul a patru expoziţii importante: o expoziţie chinologică naţională (de tip CAC); o expoziţie chinologică internaţională (de tip CACIB); o expoziţie de club şi o expoziţie de selecţie pentru rasa Ciobănesc Românesc Mioritic, una dintre rasele noastre naţionale; aceste două expoziţii fiind organizate în colaborare cu Mioritic Club România.

Pe parcursul celor două zile, spectatorii sunt așteptaţi să deguste delicioase produse tradiţionale românești la terasele special amenajate în parcarea Shopping City Suceava, iar iubitorii de animale au ocazia să achiziţioneze pentru prietenii lor necuvântători accesorii, cosmetice și hrană de la standurile special amenajate. De altfel, copiii vor participa la ateliere educative de creaţie, în cadrul cărora vor putea confecţiona din obiecte art craft, accesorii pentru căţei și vor învăţa numeroase lucruri despre îngrijirea căţeilor de rasă prezenţi în expoziţie.

Partenerii evenimentului sunt Royal Canin – partener principal, Egger, Rompeisaj, Vila Casa de Oaspeţi, Dogwell, Animax, Belcando, Fire Protection, Citadin Construct, Mobexpert şi Carrefour Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de câini de rasă vor fi prezentaţi la expoziţia chinologică Bucovina Dog Show din parcarea Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Sute de câini de rasă vor fi prezentaţi la expoziţia chinologică Bucovina Dog Show din parcarea Shopping City Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură Greta Garbo, varianta ardeleană Ai nevoie de: Pentru foi: 400 g de făină, 200 g de unt (de prefarat untură), 40 g de drojdie proaspătă, 4 linguri de lapte, 4 gălbenuşuri, o lingură rasă de zahăr; Pentru cremă: 250 g de nuci măcinate, 250 g de zahăr, 4 albuşuri, un pliculeţ de... Citeşte